Проблем са КПСК модулацијом случајних Супротнополна сигнала у Матлаб

E

ejspins

Guest
Покушавам да модулира случајног узорка Супротнополна сигнала на 4 симбола у секунди, али ја никако да напише праву кода у МАТЛАБ-у. Ја користим команду: модем.каммод да створи регулатор за мој модулатора, али стално добијам поруку о грешци: [куоте]? Грешка помоћу ==> модем.абстрацтМод.цхецкМодИнпут на 35 улаза к мора бити цео број-вредности двоструке прецизности матрица. Грешка у ==> тест на 12 к1 = модулирати (х к) [/ куоте] Ево мог кода: [ЦОДЕ] јасно све, затворите све, ЦЛЦ ФС = 1000; нт = 1000 т = 0:1 / (ФС-1): 1 к = ((знак (рандн (1, НТР)) + и * знак (рандн (1, нт ))).*... ((син (2 * пи * ФС * Т )) + (и * син (2 * пи * ФС * Т Х = )))); модем.каммод (4); к1 = модулирати (х к)%% обликовање филтер к1схапед = рцосфлт (к1, 1, 4, "Фир / \\ скрт ', 0,5); сцаттерплот (к1) сцаттерплот (к1схапед) [/ цоде] Да ли постоји нешто у реду са мојим улазним сигналом? Или сам ја не користе правилно каммод команду?

више пробс: 1. дајући 4 као улаз за каммод, од вас се више не анитподал, коју желите да пошаљете 2 бита / симбол помоћу 4-тачке 2 сазвежђу. Тхе 'х' објекте очекује низ целобројне вредности у опсегу од 0 до 3 (као што су к = рандинт (1,3,4)), који се узима као децимални еквивалент бинарног броја шаблон који желите да пошаљете, узети у 2битс време. Дакле, ви донт дајте грех / цос множи вредност 3. тхе каммоде доеснт производе синусни таласни облик, или син, то је само с обзиром на констелацију поена (у основном вредности) на који се подаци налазе у мапирана, што значи ако се преноси сигнал ће бити цос (ВТ) + син (ВТ), каммод даје само (-1 + И1) - Б

За каммод функцију "Кс" не може бити комплексан и мора да буде цео број. Проверите да ли овај тхреад, то може да помогне: [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад177949.хтмл [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back