Проблем са ОП-АМП излаз из ЛП-филтера

K

kar2on

Guest
Имам ЛП-дизајн филтера дат доле, ја сам изградио спој на ПЦБ и све конекције су исправни. Међутим, када сам улаз у синеваве, изгледа да постоји само шум генерисан на излазу. Улаз је 100мВ синеваве на фреквенцији од 35Хз. Пинови правилно повезани, једина ствар која ми даје проблем повратне отпор. Када се коло је на, отпор мерена од ПИН 2 до земље иде до бесконачности "отвореног кола", али кад пређем на кола, отпор враћа се 51к. Да ли је ово нормално? двапут сам-проверити везе безброј пута и напона, као и мере за унос, ја сам чак и променити, али ОпАмп кола и даље не ради .. Молимо вас да помогне. Хвала.

Ако не користите БИЛАНС улаза требало да остане неповезана. Погледајте листу са подацима за правилну употребу.

Проблем је у ствари склоп ради на даска за хлеб, али не овде .... Отворио сам сам Пин 8, јер је то само једна не користи.

Дакле, у ствари, како су пинови 1 и 5 повезани у вашем ПЦБ-а?

сам сам их основане .... Проблем је што сам саградио спој на даска за хлеб и ради, али не на ПЦБ-у.

Ви нисте у могућности да добију тачан мерења отпора са укључи. Ако се то не ради, боље је да проверите радна тачка на првом месту. Шта је ДЦ напон ОпАмп излаз? Она мора да има 0В ДЦ, ако је све у реду.

Шта је ДЦ напон ОпАмп излаз? Она мора да има 0В ДЦ, ако је све у реду. Шта то значи? Ако сам улаз на оба улаза 3ВДЦ ја би требало да се 0В?

мора да постоји погрешно СТХ на ПЦБ, како о Б1 и Б2? Како би унос ДЦ оффсет синеваве? Можда сте засићени ОпАмп?

Здраво Кар2он, у ему сте послали, посматрају Ц4 пински везе са тла да ли је исправно повезан? Биланса улази су енцицлед зеленом бојом. Он указује на неке грешке обично за ОРЦАД. шта је грешка приказује? поздрав, Судхир

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back