Проблем са микроЦ програм написан за снимање ПВМ сигнала

A

Anuradha1

Guest
Поздрав свима, ја сам написао микроЦ програм за снимање ПВМ сигнала користећи пиц16ф877а је КПК модул. Програм који је симулирано тачно у ПИЦсимулатор је овде у прилогу са. [Цоде] / * Израчунајте ПВМ користећи КПК модула * / / / Покрени тајмер после прављења расте ивица. тако да нема потребе за сустрацтион функције / / Пренос директно заробљених ширине и вредности временски период преко УАРТ / / УАРТ пренос делаи лооп: Евентхоугх Имам увести кашњење у оквиру програма, симулатора доеснот придржавају мој кашњења: (/ / Ипак УАРТ ради на кашњење наведених под опцијом УАРТ преноса / пријем одлагања / / Прецесион мањи него снимање вредности са функцијом одузимања унсигнед схорт инт Т2Л, Т2Х, Т3Л, Т3Х, Кс, ја, гроф; воид Лооп_рисе (); воид Лооп_рисе1 (); празнина Лооп_фалл. (); воид Трансмит (унсигнед схорт инт); маин () {ЦЦП1ЦОН = 0к00; ИНТЦОН = 0к00; ТРИСЦ.Б2 = 1; ПИЕ1 = 0к00; / / онемогућите периферног прекида док (1) {/ / ТМР1Х = 0 ; / / ТМР1Л = 0; / * Ове дају погрешне читања ПИР1 = 0; / / ПИР1 регистар садржи појединачне заставу бита за перипхирал прекида ЦЦП1ЦОН = 0к05; / / снимање Расте ивици / / израчунавање заглавље ако (тачка

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back