Проблем са модулације осцилатор (ПОС 150) са МПКС звучним сигналом

S

savnik

Guest
Ја користим ПОС-150, као осцилатор за ФМ опсег (87,5-108 МХз). Када модулишу осцилатор са МПКС звук добро игра, али не да сегрегације у каналима, ако примим осцилатор са стерео радио за ФМ опсег. Само укључите ЛЕД што је за да се покаже када станици је стерео. Зашто се то деси;

Ако то урадите модулације ово ВЦО требало би били сигурни да ће ниво обезбедити довољно одступање ФМ превозника. Стерео ЛЕД ће доћи на на ниском нивоу пилот тоном 3-4кХз оптималног 7-10кХз потребно за добру стерео сепарацију. Такође, фреквентни одзив треба да буду равна од око 20Хз до око 50кХз

Када модулишу осцилатора (ПОС 150) са МПКС аудио сигналом, не чине одвајање, ако примим осцилатор са стерео ФМ радио опсега, али само укључите ЛЕД, а то је да покаже када станици је стерео.

За стерео раздвајање 40дБ вашег ФМ осцилатор мора имати раван фреквентни одзив у року од 0.1дБ до 100кХз ако планирате да користите РДС-ом такође. Испред варицап диода може бити отпорник повезан са ДЦ улаз и то заједно је Витх диода капацитивност формирање ЛПР. Питање је је ПОС-погодан за МПКС модулације уопште. Требало би да га провери на првом месту. Требало би да проверите своје коло испред ПОС за фреквентни одзив такође. Стерео ЛЕД је вођен 19кХз пилота тон у МПКС и да је на ниске фреквенције страну тако мање ослабљена.

[Куоте = Борбер] за стерео раздвајање 40дБ вашег ФМ осцилатор мора имати раван фреквентни одзив у року од 0.1дБ до 100кХз ако планирате да користите РДС-ом такође. Испред варицап диода може бити отпорник повезан са ДЦ улаз и то заједно је Витх диода капацитивност формирање ЛПР. Питање је је ПОС-погодан за МПКС модулације уопште. Требало би да га провери на првом месту. Требало би да проверите своје коло испред ПОС за фреквентни одзив такође. Стерео ЛЕД је вођен 19кХз пилота тон у МПКС и да је на ниске фреквенције страну тако мање ослабљена [/ куоте] Имам тест и новијих модела МОС 114, али резултат је исти и ја не знам зашто, са друге. осцилатор Немам проблемс.Тхе раздвајање је ок.

У реду ако тестедд са МОС-114 онда објавимо вашу кола. Мора да постоји нешто погрешно. Само предлог: ваш модулација и ПЛЛ-излаз на пос би требало да буде са ниском импедансом.

[Куоте = Борбер] У реду ако тестедд са МОС-114 онда објавимо вашу кола. Мора да постоји нешто погрешно. Само предлог: ваш модулација и ПЛЛ-излаз на пос би требало да буде са ниском импедансом [/ куоте] Ја користим са ПЛЛ и без ПЛЛ, али резултат је исти.

И МОС-114 унутра. Зашто користити две варицапс;

Ако ПОС повезан као иу претходном колу (без ПЛЛ) је затим низак стерео раздвајање ПОС није у стању да се усклађују са МПКС (модулација пропусни опсег је мањи него што је специфицирано 100кХз), или да је додатни кондензатор прикључен на ДЦ улаз и земљу. У овом случају следбеник убаците напона испред ДЦ улаз (ПИН 8).

[Куоте = Борбер] Ако ПОС повезан као иу претходном колу (без ПЛЛ) има низак стерео сепарацију онда пос није у стању да се усклађују са МПКС (модулација пропусни опсег је мањи него што је специфицирано 100кХз), или да је додатни кондензатор прикључен на ДЦ улаз и терену. У овом случају следбеник убаците напона испред ДЦ улаз (ПИН 8) [/ куоте]. Ја сам тестирање истом колу (без ПЛЛ) и са МОС-114, али резултат је исти. Где је проблем, или моја грешка;

Као Претпостављам проблем може да се улазни капацитет ПОС или Мос.

[Куоте = Борбер] Као што претпостављам проблем може да се улазни капацитет ПОС или МОС [/ куоте]. Имам поруку коло МОС-144 унутра и да не било кондензатор у улаз. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 3 минута: [/ цолор] [/ сизе] Погледајте ово: [урл] хттп://ввв.рфапплицатион.цом/датасхеет/Датасхеет/РФ% 20Китс/ПЛЛ -11010К.пдф [/ урл] Имам послати е-маил и његов одговор је био: ТКСФМ-01 је "транспарентни" за стерео мултиплексер. Ако МПКС, може сепарете а не само послати од 19Кхз пружни сигнално, имаћете посебне "Л и Р" Шанел у ваш пријемник.

У сваком случају Ваш комплет са ниском импедансом вожње до ВЦО импут и тачне коло за ПЛЛ-АФ цомбиннинг. Ви коло изнад је 6дБ пик на 100Хз.

[Куоте = Борбер] У сваком случају Ваш комплет са ниском импедансом вожње до ВЦО импут и тачне коло за ПЛЛ-АФ цомбиннинг. Ви коло изнад је 6дБ пик на 100Хз [/ куоте] ја. Немам купити овај комплет. У својој кола ЛФ353 (ИЦ6Б) за који је разлог му је.

Лево Лф353 је ПЛЛ-филтер и други је са ниском импедансом диск.

[Куоте = Борбер] Лева Лф353 је ПЛЛ-филтер и други је са ниском импедансом диск [/ куоте] Ако ја користим ово коло је у реду.;

Само под једним условом: ПЛЛ се мора имати ниске импедансе као у комплет шеме. Након 3.3кохм отпорник стави други следбеник.

[Куоте = Борбер] Само под једним условом: ПЛЛ се мора имати ниске импедансе као у комплет шеме. Након 3.3кохм отпорник стави други следбеник. [/ Куоте] У реду, ја ћу то покушати.

Ја тест са ТЛ082 и сада чине одвајање.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back