Проблем са 3 жице ЛВДТ

• Thread starter fuzzycontrolfreak
  • Start date
F

fuzzycontrolfreak

Guest
Здраво свима, радим на пројекту где ја користим ЛВДТ за прецизно мерења линеарног вентила запремине. Проблем је у томе немам документацију у вези са сензора, а ја немам појма о исправном ожичење. Имам три терминала излази из вентила, од којих су два краткоспојени и чини се да улаз калем. Путем покушаја и погрешке, открио сам да се применом АЦ сигнала преко ових терминала, ДЦ излаз се генерише на Трећи терминал у односу на земљу (што је један од два терминала за улаз калема). Овај ДЦ напона има низ 250мВ, и има веома низак сигнал шум. То ме чини сигурни да ли идем на прави начин, чини се да интегрисана сигнала уређај који ми даје ово ДЦ излаз, али нисам још сигурна, и немам појма о ЛВДТ са три жице (уз напомену да Напон производи или никакав одговор). ЛВДТ је Чешке направио, а не документација доступна било где, може било ко молим вас да ми помогне са мојим проблемом, покушао сам све и изгледа да сам скоро потпуно изгубљена. Хвала врло много за ваша помоћ ...

хеј пријатељ који тип сигнала цондитонинг Вашег приступа или коришћења? користите било који аналогни технике коришћења АД598/АД698? или контролу Дигитално .... Реците ми, тако да можемо размишљати о могућим проблемима који се могу десити хеј радим на нешто попут истом пројекту сада. тако вам омогућава да урадите неке размену знања ово ће вам помоћи да и мене. хвала у

Нисам чуо ЛВДТ има 3 жице постоје три вериатиес од ЛВДТС су на располагању 4-жични ЛВДТ - Секундарне повезани у серији против стању 5-жица ЛВДТ - има средњу у цетре чесме 6 жица ЛВДТ - два изолована Секундарне уверите, ваш ЛВДТ је у праву један. односе лист са подацима о томе, то ће бити од помоћи за вас

Трагање за '3 'жицу ЛВДТ на Гоогле-у. Има доста резултата. Кеитх

Ок Кеитх Али изгледа, 5 жица ЛВДТ Они позивају као 3-жични ЛВДТ. жица 1, 2: примарни побуде жице 3, 4: средње излаза жице 5: центар славине жице сам у праву? Мислим да је неколико произвођача позива 5-жица ЛВДТ као 3-жични ЛВДТ [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 07:47 -------- - Претходни пост је био у 07:43 ----------[/ сизе] [/ цолор] [куоте = кеитх1200рс; 803071] Трагање за '3 жице ЛВДТ "на Гоогле-у. Има доста резултата. Кит [/ куоте] Здраво Мр Кеитх може да Вас помоћ на синхрона фази демодулација у АД698 јединици сигнала уређај? Ја цоулд'нт у стању да разуме, где фаза информације декодирање. Се користи за пренос функционишу као / Б можете ли ми реци колико фаза демодулација се одвија? хвала у

Мислим да је Ваш ЛВДТ можда обраде сигнала у овако [урл] ввв.сст-схинкава.цо.јп/пдф/мануал/е/вм21п_ме.пдф [/ урл] без икаквих идентификације уређај је немогуће рећи. Кеитх.

[КУОТЕ] Али изгледа, 5 жица ЛВДТ Они позивају као 3-жични ЛВДТ [/ куоте] Ту су и сензори који имају три терминала, без посебне екитатион порта. Преглед одговарајућих приручника произвођача. Универзални сигнала уређаја би требало да буде у стању да се носи са свим врстама сензора, 3 - 5 жице вези шеме. ПС: То изгледа као да није прочитао ДЕТАЉНО АД698 лист са подацима. Слика 7 је пример показује три жице ЛВДТ вези шеме [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 09:41. ---------- Превиоус Пост је у 09:23 ----------[/ сизе] [/ цолор] [куоте] Мислим да је Ваш ЛВДТ можда обраде сигнала у [/ куоте] Ово је очигледно случај са претварача десцрибер у оригиналном 2007 порука.

Здраво ФВМ можеш ли ми дати кратко објашњење о томе како [цолор = "Ред"] синхрони фази осетљиве демодулација [/ цолор] ће се одржати у универзални сигнала уређај АД698? збунио сам се на унутрашње МЗ операцију.

Можете да видите принцип рада у слици блок дијаграм 6. То је у основи множењем знак референтни улаз са А и Б улазни сигнал и лов-пасс филтер производа. Замислите сигнала синусни улаз. Ако је у фази са референцу (0 степени фазна), производ је потпуно талас исправио синуса, као и филтера излазног максимално позитиван једносмерног напона. 180 степени сигнал ће дати максимум негативан демодулатед сигнала. Под углом од 90 степени фази улаза, знак је укључен у синусни врхова, филтрирана средња вредност ист нула.

Не знам много о ЛВДТ али наћи овог члана мора бити од неке помоћи

Линк каже о ЛВДТ: смиле: [куоте] То може да ради преко температурном опсегу од-650Ц ° до 600Ц · [/ куоте]

Цео тај сајт изгледа прилично сумњиво. То само показује да не треба веровати свему што видите на интернету! Кеитх.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back