Програмирање Степпер мотор помоћу 16ф877а

S

SolaiKannan

Guest
може неко да ми програм за програмирање степер мотором користећи 16ф877а микрокод у студију

Поделите више информација, степер мотора модела на пример, возач мотора ИЦ ....

Да ли је степер мотора намеравате на контролу, униполарне или биполарне? Шта је напон и струја захтеви мотора? Да ли можете да поставите на степ моторе број модела и производњу? Или да обезбеди везу до свог листа са подацима? Постоје бројни примери доступни, међутим што је један одговарајући ће зависити на минимум тражене податке изнад. БигДог

степпер мотора је биполарни један. Треба ми за кодирање степер мотора са три или два терминала и она мора бити мала као добро. то је за дизајнирање и роботску руку ово степер мотори ће бити место у зглобовима прстију, а самим тим за прст сам се има три степер мотора. Укупно ће бити 14 степер моторе (јер за палац тражим само 2 степ мотора). је био веома сам збуњена са њима сарадјују. тако да свако може да ми помогне са њом

14 степпер мотора није једноставно да контролише, сам предлог да користите неке од возача моторних мултистеппер одборима као [урл = хттп://ввв.спаркфун.цом/продуцтс/10507] Куадстеппер Возач мотора Индек - Електроника СпаркФун [/ урл] имате могућност да контролише до 4 биполарни степ мотор са једним возачем одбора, тиче

Хвала вам свима што ми даје неке лепе идеје.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back