Пројекат са ФПГА дизајна апликације.

N

Novice1

Guest
Здраво .. момци .. имам пројцт који желе да користе ФПГА апликацију. Сам урадио неке истраживање на неком пројекту који укључује ФПГА и сам да нешто од тога да је за обраду слике. У сваком случају имам идеју, то је смо у стању да дизајнирају пројекат о пољопривреди. Желим да комбинујете пХ тестер (за мерење земљишта садржи) у ФПГА одбора, а затим приказује резултат на ФПГА ЛЦД екран или је "кисела" или "АЛКАЛНЕ", а онда ће предложити Коју врсту плана који је погодан за ту земљу. Да ли је смо у могућности да то урадимо? Ми користимо АЛТЕРА де-2 за овај пројекат .. било идеја или критика су добродошле момци, хвала ти ..: осмех:

[Куоте = Новице1; 860858] Желим да комбинујете пХ тестер (за мерење земљишта садржи) у ФПГА одбора, а затим приказује резултат на ФПГА ЛЦД екран или је "кисела" или "АЛКАЛНЕ" [/ куоте] То је заиста могуће! [Куоте = Новице1; 860858] и онда ће предложити Коју врсту плана који је погодан за то земљиште [/ куоте] Да ли значи "погон", или сам да нисте у праву ..?.

Да .. биљка .. Жао ми је куцање грешке, али како да интерфејс кодирање пХ тестер? Коришћење РС232? Ако да колико сам ја кодирање за интерфејс РС232 на ФПГА одбора? Узрок за сада знам у ФПГА користи ВХДЛ код.

Не знам какав ће бити резултат пХ Испитивач ће изгледати. Али, ако је аналогни сигнал онда можете да шаљете вредности ФПГА помоћу АДЦ. Процес ове податке и користите ЛЦД контролер програм за приказ резултата на ФПГА одбора ЛЦД-а.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back