Пројектовање ПЛЛ са ФПГА за завршне године пројекат!

A

arbalez

Guest
Желим ваше мишљење о дизајнирању потпуно дигитални фази закључан петље. је сасвим лако за завршне године пројекат? или вреди да се завршне године пројекат? мој предавач је рекао да је лако изнаћи такав ПЛЛ са ФПГА. и аналогни је много теже. тако треба да настави или дизајн аналогни један? напишите свој предлог. ТК.

добро пројектовање АДПЛЛ је некако једноставно .. добро знати у имати да разумеју су основни буилдин блокова у АДПЛЛ Први је ПФД следи Лов Пасс филтера и на крају ДОК - дигиталне контроле осцилоскоп. Покушајте да симулира ових блокова у Вуд добије излаз за Ур АДПЛЛ .. и фаза и фреквенција за закључавање. Имам неке материјале о АДПЛЛс .. могу да их уплоад-ако је потребно. што се тиче,

Мислим да сам је то потребно. Молим Вас отпремите датотеке? не писање ВХДЛ кода за адплл ужурбано један? хвала.

Па овде је документ који садржи информације о АДПЛЛс Дигитални фаза Закључана Петље Мајк Делонг 13. маја 2004 Тема Тема овог техничког рад ће бити ФПГА имплементација дигиталног фазног закључан петље. Надам се да ово помаже вам у погледу,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back