Псеудо-случајних бинарних буке генератора

S

steven_arnold_85

Guest
Здраво, Питао сам се како бих ишао о изградњи псеудо-случајних бинарних буке генератора. Био сам желећи да се изгради потпуно ван основних аналогних компоненти. Ако је могуће не желите да користите програмабилни чип. Може ли неко да ми помогне са кола дизајн или да линк на сајт са једним? Хвала

Мислим да вам је потребна смене регистре (ФЛИП ФЛОП или тако) и такта компоненте. На излазу генератора, потребно је неки бафер меморија у питању

Покушајте прилогу кола .. Ако желите да промените стреем бит бајта потребно је: [куоте] Сигнал не би требало да се узоркује чешће него сваких неколико стотина наносекунди, да би се избегло корелација између узастопних битова. Ту ће бити приметна пристрасност (1с чешће него 0с, или обрнуто). Пристрасност се може знатно смањити КСОРинг заједно неколико сирови битови. Вероватно боља идеја је да се велики број бита и користи добру хасх функцију да их сведе на мањи број [/ куоте] Поздрав. ИанП

Хвала на помоћи момци али ми треба псеудо-генератор случајних бројева. То је случајно, али увек следи исти низ ако се рестартује. Било друге идеје? Хвала

можете да се односе на Делта Сигма АДЦ где је ДЕМ, метода која може да задовољи ваше захтеве

Не могу да замислим како изградити понављају псеудо генератор случајних бројева са аналогним деловима! Предлажем ЛФСР. Она садржи једноставну промену регистра, неколико КСОР или КСНОР капије, и сат. Ви бирате такт и региструјте се дужина у складу са вашим апликације. Ево брошура која показује како да га спроведе у ФПГА који има доста јефтиних 16-битних регистара смени, али је и лако да се изгради са обичним логиком чипова. [Урл] хттп://ввв.килинк.цом/бвдоцс/аппнотес/капп210.пдф [/ урл]

ПН генератора може се спровести коришћењем смени регистара, или углавном Д-ФФС и бинарни низ образац генерисана зависи од везе између тих Д-ФФС, као и образац дужина зависи од броја фаза Д-ФФС. За више информација можете прочитати у од Дигитал комуникације за Сајмон Хаикин

Мислим да сам прочитао да псеудо-генератор случајних бројева раније, од Дигитал Хардвер Џона Пеатман дизајн (ц) 1980. Нисам сигуран да ли је ипак на располагању, али ПРБС се састоји углавном од смене региструју и КСОР капије.

Покушајте овог сајта, може помоћи Ргдс Фред

Можете наћи готово све о псеудослучајних буку генератора и неке добар дизајн пример у следећим књизи: Уметност Електроника - Хоровиц постоји поглавље посвећено овом питању које је најбољи опис видела сам после много година претраживања. И можете наћи ову књигу у едабоард. Пратите овај линк: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=58029&хигхлигхт=арт+елецтроницс [/ урл] С.

Хвала гомиле момци: Д Све ми је помогао много

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back