РС232 на РС485 конвертор без чипа изаберем?

B

BasePointer

Guest
Здраво, желим да РС232 на РС485 конвертор који је халф дуплек. Ја користим МАКС232 и МАКС485 за то. Али ја не желим да контролишу ЦС пин МАКС485 на РС232 страни. Да ли постоји начин да се ова контрола аутоматски? ПС: Брзина преноса може бити од 300бпс до 115200бпс. Хвала.

Међутим морате контролисати РЕ (пријемник Омогући) и ДЕ (Возач Омогући) ради аутобус контролу. Ако имате проблема контролу је на РС232 страни, то је цонтролабле од других страна, али ти је потребан екстра кабл се то ради! [Куоте] РЕ пријемник излаз Омогући. Низак ниво омогућава пријемник излаз, РО. Високом нивоу, места у високом импедансом државе. Де Возач излаз Омогући. Висок ниво омогућава возачу диференцијални излаз, А и Б. Низак ниво ставља на високом импедансом државе. [/ Куоте]

Баците поглед на 3 транзистора кола у овој теми: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=156484 [/ урл] Наравно, ако вам треба индустријски стандард (РС-232 - 25 до -3 и +3 до +25 В и диференцијал РС-485) није било решења за ту сврху, али је за "локалне" конверзије без спољног напајања и без додатних жица да бисте се пребацивали пренос и пријем, то ради и 115.2 кбпс није проблем .. Поздрав, ИанП

[Куоте = ИанП] ако вам је потребан индустријски стандард ...[/ куоте] Здраво, ја сам потребан индустријски стандард. Ја се два изолована извора напајања, један од њих је за РС 232 страна и други за 485 страна. Подаци линије су повезани са опто-спојнице. Ја могу да контролишу и РЕ и ДЕ игле од 485 са РТС-ом на РС232 страни. Али сам видео неке конверторе који управљају овом аутоматски. Ово је заиста лепо функција за програмере. Желим да додате ову функцију да моје конвертор. Не знам како могу детектовати ако РС232 пренос података за контролу и ДЕ РЕ пинова. 10к, БасеПоинтер.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back