L
LOSTISLAND
Guest
Здраво свима, ја сам мислио да су само разлике између једне мутек и семафор су цоунт (Семафор Цапабилити) и приоритет инверзија (мутек способности). Данас сам наишао нешто чудно што можда се односи на способност приоритета инверзије или нешто друго. Добијање и ослобађајући мутек семафора или између различитих задатака је јасно, али када сам их користити у само један задатак, њихово понашање је другачије. Користећи семафор задатак закључана али користећи мутек задатак није закључана. Замислите постоји само један задатак назвао АПП_ТестТаск [ЦОДЕ] __таск воид АПП_ТестТаск (воид) {фор (; {ос_дли_ваит (20); ос_сем_ваит (Сем_Тест, 0кфффф) ос_сем_сенд (Сем_Тест) ос_сем_ваит (Сем_Тест, 0кфффф); ос_сем_ваит ( Сем_Тест, 0кфффф) Тест_Фунцтион ();}} [/ цоде] [цоде] воид _таск АПП_ТестТаск (воид) {фор (; {ос_дли_ваит (20); ос_мут_ваит (Мут_Тест, 0кфффф) ос_мут_релеасе (Мут_Тест); ос_мут_ваит ( Мут_Тест, 0кфффф) ос_мут_ваит (Мут_Тест, 0кфффф) Тест_Фунцтион ();}} [/ цоде] Да ли је то нешто природно или буг? Хвала у напредним