РФИД читач из више намотаја пребацивање

J

jasonpeixoto

Guest
Здраво Имам да проблема пројектовања РФИД пријемник који може да чита од 4 антенаис које се могу контролисати из микро у било ком тренутку. Дозволите ми да објасним, ја треба да имају 4 намотаја које могу бити пребачен на 1 РФИД читач, или кола. Нашао сам неке круг из мицрохип али ништа на пребацивање између калемовима. Молимо вас да помогне Хвала.

Здраво реду можда мало Објашњење о томе шта ја покушавам да радим. Имам 4 намотаја иде малих до великих и све то у центру на врху сваке друге. Сада сам се ПУК и из РФИД ин, ја слајд ПУК на врху табеле круговима. Сада може да скенира сваки цицрле да види где ПУК спустио. Надам се ово помаже .. Зато је потребно да урадите басцаилли 1 читач за скенирање 4 завојнице, то је за игру Талли аутоматски резултате. Можда сам 5. калем за оутехр табеле за откривање ван зоне. Молимо вас да било какву помоћ воуилд бити велики, бити скупо ако морате да урадите 4 или 5 читалаца. Хвала вам: Д

Осим ако немате могућност да редизајн интерфејса калем за мултиплексирање рад, коришћење малих релеја, на пример, трском контаката. Вам је рекао о различитим величинама калем. Да ли сте свесни неопходности за подешавање читаоцу коло за калем? Како желите да се то постигне?

Користили смо 4051 аналогни мултиплекорс за дизајн 40 улаза РФИД и све што они добро раде. Појединачне У2270Б чип је повезан преко 5 аналогни мултиплекорс 4051 до 40 различитих калемовима. Користили смо Ферит индуктори 5к10 750уХ који могу бити добијени у било ком електронском продавници. Открива удаљеност је око 30мм. Говорим о раду решење, тако да 4051 је начин да се прошири број канала.

Здраво Хвала вам за ваш унос, ја сам гледајући кола микрочипа дизајн тако да ћу користити 4051 са обе стране котура? Или би требало да се користи негде другде у колу? Хвала

[Куоте] тако ћу користити 4051 на обе стране калема [/ куоте] Ниси рећи о РФИД типа (125 кХз, 13,56 МХз, ...) или читач чип. Неки кола вероватно раде са ниског напона као мултиплексер 4051, други неће.

Погледајте у прилогу еме. Мук су повезани само на један крај У2270. тако да за 40 РФИД читачи вам је потребно 5 чипова 4051. Сви они раде на 5В потребно је да подесите вредности које су 125 кХз осцилације.

БТУ, напон на калем би могао достићи 15-20В, ако цомпонетс су правилно подешена. Не треба се заварати од чињенице да 4051 користи 5В Вцц, напон на калем Да, већа од 5В. Слична шема са 40 читаоци могу да скенира 40 различитих РФИД у 2с ако читања процес оптмизед.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back