РФ (Блуетоотх модул) Уземљење у ПЦБ, распоред (4 слојевите)

S

smith_suez

Guest
Здраво, Ја сам помоћу Блуетоотх модул (Ф2М03АЦ2 од ФРЕЕ2МОВЕ) у мојој пројецт.Ин лист са подацима које су предложили да се директно повеже све ГНД јастучићи за поплављено ГНД плане.АЛсо ако је присутно више од једне ГНД користи успоставите везу између њих користећи што више као Виас. У слоју стек горе сам ГНД равни испод врха слој су модул је постављен. Моје питање је, да ли ће бити проблема када сам се повезују директно ГНД Блуетоотх модула на ГНД авионом испод на који остатак кола ГНД је цоннецтед.Вилл тамо перформанс / ЕМИ / РС проблем у остатку кола / Блуеттотх модул ... Плеасе хелп

Здраво, плави зуб модул је директно повезан са ГНД авион, то је заправо добра пракса, ваш сузбијање буке на основном равни и покушати да направи посебан сегратион модула од других функција блока. За више информација о теми, проверите ово сајтовима можете добити одговор за Ваш упит .. [УРЛ] хттп://ввв.радио-елецтроницс.цом/ [/ урл] [урл] хттп://ввв.сопццо.цом/ан4005__ВирелессУСБ_ЛС_Принтед_Цирцуит_Боард_Лаиоут_Гуиделинес.пдф [/ урл] [урл] хттп://ввв.јлаб. орг/аццел/еецад/пдф/050рфдесигн.пдф [/ урл] Поздрав Рамесх

Ја саветујем да додате кондензатор јастучићи компоненту на сваком од И / О пинови са следећим условима: 1) мора директно место у Блуетоотх модул И / О пинови 2) кондензатор ГНД треба директно петља назад на Блуетоотх модул ГНД... Ово је веома, веома важно за Блуетоотх модул ПА ВДД, ПА укључивање / искључивање контроле. Сврха ових капа. су за ЕМЦ питање посебно 2. хармоника. Врло често ЕМЦ неуспех је последица цурења на И / О пинови. Рогеринт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back