РФ ДЦ блок и РФ излаз спојнице кондензатор

G

Gundam001

Guest
Здраво момци, ја сам кола се користи у ГПС апликација. Његова ЛНА повезан са РФ прекидач. Мој проблем је како да реши исправно кондензатора на неколико између ЛНА и РФ прекидач. Видети у прилогу слику за вас референцу. Хвала унапред ...

Смитх графикон је највише примењује да решите проблем. Потребан вам је излазна импеданса од упц8236т6н и улазне импедансе упг2021тб или обрнуто. онда плаца на графикону ковач и реши за право меч

[Куоте = јонгјонг] Смит графикон је највише примењује да решите проблем. Потребан вам је излазна импеданса од упц8236т6н и улазне импедансе упг2021тб или обрнуто. онда плаца на графикону ковач и реши за право меч [/ куоте] Надам се да вам да ми покажеш пример како решити овај проблем. Одавно отишао сам заборавио како да реше коришћењем Смитх графикон ..

Колекција Смит График туторијале овде: [урл] хттп://ссс-маг.цом/смитх.хтмл [/ урл]

Не морате да користите Смит графикон ако је његово само спојница капу. Само користите 10пФ.

употреба 1пФ или 10пФ или 100пФ. Ваш посао блокирају једносмерне струје ће бити учињено. То се неће променити излаз много.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back