M
msmahmoud
Guest
Поштовани се надају да ће бити све у реду ми је потребно да парцхес РФ секција да обезбеди интерфејс ваздух на мом блацкфин комплети бф533 ЕЗкит Лите евалуацију кит доступан само интерфејс је УАРТ, па смо тражили око РФ секција које обухватају УАРТ проблем који сам открио да сваки РФ сам нашао она садржи модулације као Партизан или 2 ФСК, али заправо да применим Зигбее 802.15.4 протокол није комплет који користе ОКПСК модулације тако да када је овај РФ чине још један модулације то ме треба да добије још један део у РФ друге стране који то исто модулацију овако РФ питања 1-требало би да РФ модул садржи модулације техника или могу пераја РФ модул предњи део само и ради са мојим пројектом? 2 - ако ја пошаљем сигнал са овом РФ модул - опеарате у ИСМ опсегу 2.4ГХЗ-могу рециве никакав сигнал у овом бенду, или схоулс сигнал из истог дела у другу страну Да ли могу да рециве ЗигБее сигнал из ЗигБее транцивер? Зато вас молимо да свако ОНТ ми помогне за интерфејс сам ЗигБее комплет са одговарајућим РФ модул за рециве сигнал са остала РФ модул РФ бирам је [урл] хттп://амбер-вирелесс.де/42-1-АМБ2520.хтмл [/ урл ] и ја могу да добију свој УСБ компатибилно део, било тако ЗигБее примопредајник уместо да добије сигнал од њега жао због дугачке поруке и хвала унапред