РЦ осцилатор фазна

E

electroboy

Guest
фреквенција осцилација РЦ осцилатор пхасесхифт [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/57_1304578316.гиф [/ ИМГ] где је Н број РЦ фаза .... реците ми како можемо доћи у овај израз ..... Ја не могу да сазнају прави извођења ... Хвала унапред ..

Сумњам да је то тачно. Који осцилатор топологија је тачно мислио?

господине .. Ја сам га видели у овај линк .... [УРЛ = хттп://ввв.елецтроницс-туториалс.вс/осциллатор/рц_осциллатор.хтмл] РЦ осцилатор коло [/ УРЛ]

Израз (за Хигх-пасс РЦ осцилатор) је исправна за Н = 3. Ако повећање броја РЦ фаза, фреквенција осцилација повећава. Дакле, општи израз је очигледно погрешно.

хвала ти .. може у молимо вас реците ми како да изаберете Р и Ц у складу са тим за 4 фази РЦ да се смени 180 степени фазу, каже за 1КХз фреквенцију? и .. у 3 фази .. Могу ли да преузме Ц и наћи истраживање помоћу једначина горе .. или би требало да буде неки други однос између Р и Ц за 180 степени помак фазе?

Као што је речено, фреквенција израз за 3 фазе РЦ осцилатор на линк исправан, такође ћете наћи на Википедији (са тачним деривација). Међутим, мрежа за једначине заједно РЦ кола су прилично дуго даха. Тако сам радије Симулатор (нпр. ЛТСпице) за израчунавање функције преноса и осцилација фреквенције.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back