Развојна плоча Дистрибутери за колеџе / Институт (Индија)?

M

mbed

Guest
Било ко може ми се односе на познате развојна плоча дистрибутери за факултете / Институт у Индији.

Каква одбора тражите. можете проверити [урл = хттп://ввв.цоинелтецх.цом] ЦоиНел Тецхнологи Солутионс ДОО [/ урл] за више детаља на АРМ На одборима.

Ја сам у потрази за дистрибутера који могу да продају табле развој различитих чини различитим факултетима и институтима у Индији

[УРЛ] ввв.цоинелтецх.цом [/ урл] је плоча на ЛПЦ1768, ЛПЦ2148, ЛПЦ2103 итд наћи ћете одбора заглавља, као и развој одбори свих свих ових контролера. Тренутно ради на АРМ9 тако да можете очекивати те табле да се на тржишту ускоро. Такође можете наћи табле основа за МБЕД. Исту базу плоча може да се користи за различите микроконтролера печат одбора од стране ЦоиНел, све што вам је потребно да урадите је да замени марке контролер и почети да раде на другим контролер такође користе исту базу одбора. Такође можете наћи повезивање одбора за ТФТ, графички, алфанумерички приказује. Термални штампач одбора, микроконтролеру форуми итд ЦоиНел ће вам такође помоћи са прилагођеним одбора ако је потребно. можете да маил на [емаил] инфо@цоинелтецх.цом [/ емаил] и добити више детаља.

Можете проверити [урл = "хттп://ввв.едгате.ин"] Едгате технологије [/ УРЛ] у Бангалору.

@ Ицлинда: Тханк за информацију. Али изгледа да се бави само под руку на бази производа. Такође бих бити заинтересовани за дистрибутере заинтересовани за друге микроконтролере

Можете проверити [урл = хттп://ентесла.цом/] Ентесла [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back