Разговарајте о искуством у пројектовању

B

bicave

Guest
Неко у овом форуму мора да буде професионални дизајнер. И ја сам почетник. Хајде да разговарају о вашем искуству, и неке кључне тачке да би схематски. Искрено се надам да чује од У. То је врло врло лепо. Хвала много!

Хелло .... Звук на опште зависи од дизајна области и надлежности ..... .... Мислим да сте почели да читате различите одговоре на теме у вашем подручју интересовања. Него, када ће покушати да следи неке линије водич .... ви можете да одлучите о искуству људи ..... Дозволите ми да запамтите да нико не може имати искуство у еверитхинг. Свака особа има више искуства у неким стварима, а мање у другим, али они могу да дођу са идееас, са мало лигхт.Тхе остатак ствари представљају пуно посла за вас. На пример, не покушавамо да видимо како искусни људи .... Ја само покушати да видимо да ли они долазе са добрим идееас (или решења негде). Због тога, ја апрециате тхеир помоћ. Скоро сви људи који долази са решењима имају искуства, али наравно, можемо приметити да понекад људи без искуства наћи превише веома добрих решења. Тако да морамо да поштујемо једни друге, и да помогну једни другима када је то могуће. Уживајте! Гаврила.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back