Разлика бетвн алата

P

p_shinde

Guest
Здраво, шта је разлика бетвн Виртуозне лаиоут едитор и Виртуозне КСЛ, као карактеристике оба алата су исти: лол: хвала, Прасад

Виртоусо КСЛ има исте функције виртуоза распоред ЕДИТОР плус у може да се генерише све шематски елемената у лиоут поглед и повезује виртуелним мрежама између повезаних чворова, у могу да га користе у усклађивању а ту су и многе друге функције.

Хмм сцхматиц елемената директно на маску распоред ????????? нема потребе да га скрене ручно? тако да би било као место и правац са стандардним ћелијама, ако сам пука. хвала, Прасад

[Куоте = п_схинде] Хмм сцхматиц елемената директно на маску распоред ????????? нема потребе да га скрене ручно? тако да би било као место и правац са стандардним ћелијама, ако сам пука. хвала, Прасад [/ куоте] Не баш. Можда оно што описују може се вршити са додатним алатима / напор. КСЛ поседује информација између еми и распоред. Тако инстед отварања поново библиотеке и изаберите приказ распореда ћелија које сте употребили у еми и конфигуришете својства можете да изаберете ову компоненту у шеми и ставите га у распоред са тачно истим својствима. Такође, можете видети у распоред везе које морате да урадите са седиштем у везе које сте навели у цхематиц.

Потребан вам је посебна дозвола за Виртусо КСЛ, где је распоред аутоматски. Мислим да је основна разлика између ова два Поздрав Шанкар Таллика

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back