Разломачки Н ПЛЛ петље-филтера

H

hmsheng

Guest
Како да користимо МОСЦАП или варацтор као на чипу петље филтер за фракцијског-Н ПЛЛ? Је у реду за цео-Н ПЛЛ, али ја не знам да ли нонлиеарити од кондензатора у петља филтер утиче на фазе шума? Било који знају јасно? Или нека референца за ово?

Би нелинеарност, ако мислите капацитивност против подешавање напона крива не линеарно, то неће имати никаквог утицаја на другој фази буке. Ако мислите структурних недостатака, као што су замке у полупроводника, а ви сте подешавање да напон крајности где су замке убризгати рупе / електрона, онда да можете имати неке повећати пуцао буке. Углавном, међутим, недостаци у полупроводника утицај Активан апарат, а не Тунинг елемента. Богате Магуффин Микроталасна ДОО [урл] ввв.МагуффинМицроваве.цом [/ урл]

За разломачки Н ПЛЛ-са Сигма делта модулатора, нонлиеарити накнаде пумпа ће изазвати висок-банд буке квантизација. Тако да мислим да нонлиеарити петље филтера (поклопац против напона) ће такође изазвати такав проблем. Да ли неко користи МОСЦАП од варацтор у петље филтер фракцијског-Н ПЛЛ?

Видим да кажете. Скоро сваки варацтор у закључаној осцилатор ће бити подешен у фази више у једном правцу подешавање напона од друге. Постоје ствари називају "линеарно Тунинг" диоде, са веома пажљиви профилима варацтор допинга да Ц (в) крива прилично линеарно. Вероватно не корисно за монолитни систем ипак. Како би било да само доношење + иде ЦП струје пулс мало већи од текуће тренутни пулс? Ја ћу кладити да% разлика између горе и доле је прилично константан у широком опсегу подешавање напона.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back