Рат Раце спојница унсимметриц оутуптс

K

kazim

Guest
драги пријатељи ја повезан сам две антене на спојницу пацов трци. један до суме порт и других Делта луке .. кад анализирају улазни одраз на улазном порту и улазни порт Б изгледа од резултата да је један порт лука и других широкопојасних је узак опсег портова да ли неко има идеју зашто је то тако, јер 90 степени даје симетричне пропусног опсега и оба улаза луке спојнице се користе као комбајнери у мој дизајн

Рат Раце спојнице су веома уског опсега. Квоте су се мистунед, или антене имају лоше ВСУР који су Мистунинг прилоге.

И ја их подесити како треба и даље једна делти порт има узак опсег од збира порта .... мислим да би било због структуре ове прилоге. 90 степени хибрида је симетрична у структури, тако да не искуство ове врсте понашања. да ли неко има било шта друго на уму да објасни овај феномен

Пацов трци спојнице које сам користио у прошлости, они су око 30% протока. Заправо ме је изненадио ове врсте карактеристика. БВ Имам, могу бити у вези са ПЦБ-материјал који сам користио, сећам није био нешто посебно. Такође, опсег Σ и Δ луке је био другачији, што има смисла јер се користи као комбинатор ово није симетрична структура. Да бисте били сигурни да нисте неусклађеност спојница порта, покушате да додате 3дБ атенуатор на сваку грану, а ви треба да се тачно 6дБ напредак у повратку губитка на сваком порту. Ако добијете више или мање од 6дБ, значи спојница порта су погођене антене импеданса.

Пацов трци спојнице које сам користио у прошлости, они су око 30% опсега за одређене фазе грешке између лука. Заправо ме је изненадио ове врсте карактеристика. БВ Имам, могу бити у вези са ПЦБ-материјал који сам користио, сећам није био нешто посебно. Такође, опсег Σ и Δ луке је био другачији, што има смисла јер се користи као комбинатор ово није симетрична структура. Да бисте били сигурни да нисте неусклађеност спојница порта, покушате да додате 3дБ атенуатор на сваку грану, а ви треба да се тачно 6дБ напредак у повратку губитка на сваком порту. Ако добијете више или мање од 6дБ, значи спојница порта су погођене антене импеданса.

да ли постоји било који начин сам могао да побољша проток од на узак опсег портова ... јер је један од антена ће радити на широкопојасни порт и други ће радити на ускопојасни којој ја донт ванна деси

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back