Рат-трка дизајн

M

max232

Guest
Уобичајена Микротракаста пацов трци коло цонститус са три околне делове и сваки Ламда / 4, смицалица четвртом делу је 3 * Ламда / 4. Како да пронађете В (траке ширине) од четири дела.

Здраво, Провери линк испод. Такође постоји он-лине симулатора. хккп: / / ввв.ее.билкент.еду.тр/ ~ микроталасна / програме / магнетног / хибрида / хибрид.хтм (замени к са Т) Ргдс, ал

Ако з0 је импеданса на четири порта, прстен има импедансу од скрт (2) * з 0

Хвала Вам је, знам да прстен има импедансу од скрт (2) * з 0. Тражио сам ширина тип, у складу са сајта, проучавање ширина је иста као линију микрострип .. сајт добро је посебно део Јава, налазимо калкулације тражио. : Д: Д

Морам 0-180 степени хибридни компоненте од 6 до 18 ГХз .. Веома је важно за мене. Може ли ико да ми помогне? Хвала унапред. Лупин

Здраво, ја стварно не мислите да можете успети са хибридним спојницом (огранак ред или стопа раса). Мислим да треба да користите неки широкопојасни балун и учинити ваш коло око њега. То су две новине да вам флихигх наговештај

хвала флихигх ових радова су толико добри на Убу Балунс. Да ли сте се папир од 100:1 Балунс? У овом раду аутор тврди 100:1 опсег са коаксијалним балун!

Здраво свима,, проверите ово за Рат траг: [сизе = 6] [б] [урл] хттп://ввв.имоделит.цом/ВиевДетаилс.аспк?АИД=97 [/ урл] [/ б] [/ сизе] и то за Балунс и Трансформерси: [сизе = 6] [б] [урл] хттп://ввв.имоделит.цом/ВиевПродуцтс.аспк?ЦИД=96 [/ урл] [/ б] [/ сизе] Уживајте!

хвала енг_ахмед214 ове везе су добре!

САЈ25 Да ли у још увек имају линк за горе? Изгледа сломљен.

Здраво МАКС232 ширина ће зависити од Импеданса. Претпоставимо сам Роџерс подлоге, са ЕР = 2,3 & х = 31 милиона Обично, за Рат Раце, улаз је 50 ома тако да је ширина 2.2мм и ширине прстена ће бити скоро једнака 1,8 мм (импеданса 70 Охм) Они су једноставни микрострип прорачуне. Абхисхекабс [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 2 минута: [/ цолор] [/ сизе] Здраво Лупин Ако имате огласе, користите ДГ компонента (шаблон) за хибридни дизајн. То ће бити релативно много лакше. Такође, стопа трка може бити дизајниран у огласе помоћу шаблона. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 3 минута: [/ цолор] [/ сизе] Такође проверите ово [урл] хттп://ввв.зен118213.зен.цо.ук/РФМицроваве_Цирцуитс_Филес/Хибрид.пдф [ / урл]

Здраво схинка Користио сам оне линкове и обоје су тачне

Здраво свима, ја радим у Пацов трке спојницу, као и ја имам проблем у обрачун радуис обруча у дизајну ОГЛАСИ, видела сам да би требало да буде тргу (2) Зо али мислим да то није тачно! Ја прилогу фигура дизајна

Поздрав људи, морам да дизајн пацов трци у Ц (5,03 ГХз) бенд. Шта мислите о технологији у смислу губитака и тежине? Стриплине, РГ или коаксијални линија? Хвала за вашу подршку. Лупин

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back