Редифине алисес и функцијски тастери за Аллегро

S

samym

Guest
Здраво, да ли је могуће Редифине алиасе и функцијски тастери у аллегро16.3.плз објасни

[Куоте = самим; 886142] Здраво, да ли је могуће Редифине алиасе и функцијски тастери у аллегро16.3.плз објасни [/ куоте] Здраво, Само уради као у наставку. Унесите у командном прозору, као --- "Алиас Р аддцоннецт". Затим унесите "Р". Сада можете да руту везу. После тхаен унесите "Алиас" сада можете да разумете оно што смо урадили у горе. Хвала, вел.

Здраво вел, хвала на одговору .. Ја сам као што у рекао али добијам ову поруку команда> "Алиас Р аддцоннецт" Е-Наредба није пронађена: Алиас Р аддцоннецт команда> "Р" Е-Наредба није пронађена: аддцоннецт плз реците ми у чему је проблем [цолор = "Сребрна "] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 10:08 ---------- Претходни пост је био у 10:04 ---------- [/ сизе] [/ цолор] Здраво, Аллегро у 16,3 имамо неке стандардне дефинисане алиасе и функцијски тастери (Тоолс-> Утилитиес-> алиас / функцијских тастера), на овој листи је могуће променити или редефинише? јавите ми ако у имати било какву сугестију

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back