Резу на основу проблема сат Гатинг у Повер компајлер

Y

yx.yang

Guest
Здраво, Пријатељи: сретнем проблем приликом коришћења Синопсис моћ компајлер да Латцх основу Гатинг сат. Желимо авиод сам крст сат домена, више циклуса пут података и података из чипа улазни порт се користи да Гатинг сат омогућавају прорачун. Док власт компајлер не користе ове сигнала да Гатинг сат омогућавају прорачун. Пошто постоји доста од ових тачака у мој дизајн, не могу да их сазнају манаулли један по један. Моје питање:): Да ли постоји снаге компајлер цоммонд или опција може остварити ово? б): А како се носите са овим тренутку када радите сат Гатинг? Да ли су те тачке да Гатинг сат омогућавају обрачун? Хвала.

Здраво Јанг, ја чврсто верујем ПоверЦомпилер дефинитивно ће подржати да се пробије крст домена сат и мултицицле пут у дизајну. .) Боље се односе на Повер компајлера упутство за тачну команду линија. Б). Пауза пут Сахат капију и искључи из време провере и не СТА / Снага Аналисис. Покушајте да изврши Динамичка симулација (ГЛС) за снимање Снага прозор и процеса бацк-енд да се блиско одговарају бројевима Снага. -Паулки

[КУОТЕ = паулки; 852596] Здраво Јанг, ја чврсто верујем ПоверЦомпилер дефинитивно ће подржати да се пробије крст домена сат и мултицицле пут у дизајну. .) Боље се односе на Повер компајлера упутство за тачну команду линија. Б). Пауза пут Сахат капију и искључи из време провере и не СТА / Снага Аналисис. Покушајте да изврши Динамичка симулација (ГЛС) за снимање Снага прозор и процеса бацк-енд да се блиско одговарају бројевима Снага. -Паулки [/ куоте] Здраво, паулки: Хвала на одговору. Сматрам да ако користите резу без сат Гатинг, серво, компајлер ће се сломити крст пут сат домена на сат Гатинг омогући калкулације. Док је за Латцх засноване на сат Гатинг, серво, компајлер неће учинити те операције. Ја не знам зашто. Молим Вас љубазно помоћи да дам неке неке једносмерне струје команде и опције које могу да се то постигне. Хвала.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back