Ренесас Р8Ц А / Д конвертор питање?

O

osmanpasali

Guest
Здраво, иако нисам цоннот добију одговоре на моја питања да наставим пита ...... Могу ли да повежем ВЦЦ пин Р8Ц/1Б за 3.6В и 5В Вреф пин? Мислим Да Вреф А / Д конвертор бити повезан са извором већи од Вцц за микроконтролер?

Здраво, Донт изгубити срце. Они који држе Покушавајући Никад Опуштено! И ја сам Р8Ц корисника. Имам Користили смо Р8Ц/13. Можете да користите интерни Реф или користите ВЦЦ за спољну Реф. Али ум Вреф <ВЦЦ - 0,5 друго сам се сусретала пуно проблема у једној од мојих пројеката. Покушавао сам да простора да покаже напон сигнала које сам мере. Сам имао доста проблема са офсет. Онда сам једноставно везан 220Р отпорник у серији са Вреф. Ово је радио. Вероватно и ви можете да испробате. Пуно среће!

хвала за одговор .. Ја ћу га пробати. Узгред Како могу да користим интерни референтни?

Здраво, грешка са моје стране. Сама АВЦЦ постати карактеристике. Овај објекат унутрашњих референца је доступна само у неколико М16С сам користио. Тако сам се меша са Р8Ц. Вам је потребан да користите АВЦЦ са нивоима 3.3В или 5В. Такође, имајте на уму да Улазни сигнал АДЦ не треба да буде већа од ове вредности. Пуно среће!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back