Решавање проблема Једноставно НТЕ123АП појачало

Z

zerodegreec

Guest
Имам појачало за коришћење са Динамиц микрофона користи на систем дизајниран за Елецтрет микрофона. (Имао сам поставио питање овде пре неколико недеља у вези кола и са стране-тон питања.) Овде је круг. [ИМГ] хттп://дл.дропбок.цом/у/318853/Симпле% 20Пре-АМП% 20фулл 20систем.јпг% [/ куоте] Имао сам момак коришћења овог кола прошлог викенда а он је рекао да је након око 2 сата употребу, звучника јачине звука на БиХ постала мала и статичке је чује. Имам страх и забринутост. Страх, да на неки начин динамичне микрофон био оштећен. Који део кола би подручје за забринутост. Шта ми је потребно за тестирање како би се утврдило да ли је динамичка микрофона може бити оштећена овог кола. Концерн је да круг је некако успело. Очигледно је да тестира своје лако Капа и рез али како да тестирате аналогни амп? Знам да ће бити потребно више информација за вас да ми помогнете, ја ћу добити оно што могу. Хвала,

Мало је вероватно да динамички микрофон је оштећен. Ја бих искључити сваку ствар и почетак са једним звучником и један микрофон. Када се то ради, додати једну по једну ставку време док не престане да ради. Два сата закашњења сугерише термални ефекат, тј неке ствари је прегревања и није успео. То је лоша пракса да се заједничке основе МИЦС и звучника, као што сте урадили на десној страни дијаграма - тај зашто појачала произвођача вам је дао посебан Миц-терминала. Искрен

Хвала за одговор Френк, дизајн у питању дељење терен није био по избору. :) Систем је интерком за рели аутомобиле. Појачало користи 3 жице система (сам изменио оригинални цртеж). Моја кацига је 4 жице подешавање са динамичном микрофон. Покушали смо да жице на интерфон без предпојачала, али смо имали ниске нивое јачине звука с обзиром динамичан микрофон има мање "користи". Плус од онога што ја разумем, ако и даље динамички микрофон на кола намењен Елецтрет микрофон, може да га оштети. Занимљиве мисли о температури питању. Како би се много топлоте генерише кола се ово свиђа. Обично Елецтрет микрофон кола би Цртање веома низак износ. Који део мог кола би изазвало веће струје а тиме и топлоту?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back