СДФ назад анотације проблем

T

tatonki1

Guest
Покушавам да бацканнотате СДФ-а у састављеног РОМ-у. Верилог за овај РОМ има следећу временску променљиву: $ сетупхолд. СДФ од објављивање има $ и $ СЕТУП Чекање. Кад сам покренути нцверилог добијем гомилу следећих грешака: нцелаб: * Е, СДФНЕТ: безуспјешних да обележите непостојећих тајминг провере (сетуп (поседге ЦЕН) (поседге КЗК) (0.282)) на пример ром256к18_ид модула ром256к18_ид . нцелаб: * Е, СДФНЕТ: неуспео покушај да обележите непостојећих тајминг провере (сетуп (негедге ЦЕН) (поседге КЗК) (0.282)) на пример ром256к18_ид модула ром256к18_ид. Компајлер продавац тврди да није ништа лоше, али ја сам скептичан. За назад анотације на посао, не за регулисање времена променљиве морају бити исти у Верилог и СДФ датотеке? Или постоји прекидач могу поставити у било нцверилог кад покренете Сим, или ПТ када сам одбацио из СДФ-а су тако да одговарају горе променљиву времена у Верилог за $ сетупхолд? Хвала за све одговоре ... Ја сам овде заглавила. Ргдс,-Ц

можда постоји мала разлика између СИМ библиотеци и библиотеци СТА.

Здраво, сигуран сам да можете да подесите прекидач у ПТ за генерисање временских ограничења на СДФ датотеку у формату "сетупхолд" уместо Сплит "Сетуп" и "Холд" изјаве. Да ли сте сигурни да нисте прикупљање успомене са неким прекидачем који онемогућавају време проверу? Као нотимецхекс + технологијама или нешто слично? Ако се компајлирање уз такав прекидач онда разрада неће успети да бацканнотате мерење времена у меморију. Надам се да помаже Цхеерс

[Куоте = татонки1] Покушавам да бацканнотате СДФ-а у састављеног РОМ-у. Верилог за овај РОМ има следећу временску променљиву: $ сетупхолд. СДФ од објављивање има $ и $ СЕТУП Чекање. Кад сам покренути нцверилог добијем гомилу од следећих грешака: [/ куоте] Сигуран сам да је ПТ има начин за писање комбиновани СЕТУПХОЛД проверите мада нисам га проверите себе. Али обично симулатори дозволити ово добро, верујем Моделсим ће то учинити по дефаулту, треба ВЦС + цреате_сетупхолд (или нешто слично) заставу. Нисте сигурни НЦ. [Куоте] компајлер продавац тврди да нема ничег лошег, али сам скептичан. [/ Куоте] Добар си, ја би био опрезан, као добро. ХТХ Ајеетха, ХВС [УРЛ] ввв.новелдв.цом [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back