СД РАМ и ПИЦ цомминуцатион

V

vishy71

Guest
Хи имам толико питање: лол: може ли ми помоћи да се комуникација између ПИЦ-а и СД овнова? тнк

Ево пар ПИЦ-СД картица пројеката у скупштини језику, Претпостављам да сте и даље жељу АСМ преко ц: [урл = "хттп://мондо-тецхнологи.цом/сдцард.хтм"] СД меморијска картица интерфејс [/ УРЛ] [УРЛ = "хттп://ввв.геданкен.демон.цо.ук/гпс-сд-логгер/"] ГПС да СД картица ПИЦ-а на основу Дата Логгер [/ УРЛ] БигДог

Шта још треба [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- порука додат у 15:06 ---------- Претходни пост је био на 14?: 17 ---------- [/ сизе] [/ цолор] Плаћање СД Удружења сајт за спецификације: [урл = "хттпс://ввв.сдцард.орг/хоме/"] СД асоцијација [/ урл ] [урл = "хттпс://ввв.сдцард.орг/девелоперс/тецх/сдцард/плс/Симплифиед_Пхисицал_Лаиер_Спец.пдф"] СД Спецификације Парт 1 [/ урл] Спецификације Део А2 СД Хост Цонтроллер [/ УРЛ] Надам се додатне информације помаже у вашем подухватима.

ох тнк можда овај фајл ми помогне затворим претњи и ако нађем проблема ћу се вратити тнк

Можда сам још примера ПИЦ-а у скупштини, ако их наћи ћу их постављају за вас овде у овој теми. БигДог

Хи: лол:: лол:: лол:: лол:: лол: може ли ми дати пример абе плз: мргреен:: лол: Тхнакс: лол:

Да ли сте имали среће повезивање СД картицу за ПИЦ?

[КУОТЕ = висхи71; 938640] Поздрав: лол:: лол:: лол:: лол:: лол: може ли ми дати пример абе плз: Д: Д: Тхнакс: лол: [/ куоте] Наравно да ћу? тражи за њих канцеларије серверу и после их за вас ујутру.

Шта ПИЦ-а користите, 16Ф877А, 18Ф4550, итд? Да ли имате СД картица пробој одбора? Овако: [урл = "хттп://ввв.гравитецх.ус/сдцаад.хтмл"] СД / ММЦ картица адаптер [/ УРЛ] СД и ММЦ картице су обично 3.3В, тако да морате да узме то у обзир када је дизајнирање коло. БигДог

хвала лооооооооооооооооооот: лол:

Здраво Потребан ми је пројекат о коришћењу СД картица са ПИЦ у скупштини лангуаге.плеасе да ми помогне

провери ово [урл = хттп://ввв.геданкен.демон.цо.ук/гпс-сд-логгер/] ГПС да СД картица Дата Логгер [/ урл] [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1] - Пост --------- додат у 23:01 ---------- Претходни пост је био у 23:00 ----------[/ СИЗЕ] ПИЦ 3.3В Шематски [/ урл] [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- порука додат у 23:07 ---------- Претходни пост је био у 23:01 ----------[/ сизе] [/ цолор] [урл = хттп://ен.пудн.цом/довнлоадс226/соурцецоде/асм/детаил1063459_ен.хтмл] СДТЕСТ ПИЦ 18ф2550 СД картицу интерфејс асемблеру ввв.пудн.цом [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back