СЕПИЦ конвертор не ради

R

rragupathiraja

Guest
Ја сам пројектовање СЕПИЦ конвертор. (Шема у прилогу). Ја сам помоћу 6 - 15В као улаз да се фиксни 12В излаз. Дајем улаз преко возача. Иако сам већи напон сам не добија излаз .. Да ли постоји неки проблем у круг .. Ја сам помоћу два одвојена индуктори, а не Повезан индуктори .. [Аттацх] 54204 [/ аттацх] Хвала

Будете могли да шаљете скицу таласа врата диск? Такође, потребно је да се аутоматски варира циклуса дужност до близу нуле, ако је оптерећење уклони, и да би за различите улазног напона. Поздрав, Орсона корпе.

[Куоте = Орсона корпе; 864824] можете постављати скицу таласа врата диск? Такође, потребно је да се аутоматски варира циклуса дужност до близу нуле, ако је оптерећење уклони, и да би за различите улазног напона. Поздрав, Орсона Корпа [/ куоте]. Имам проверене врата сигнала, дајући своје дужности 67% @ 100кХз. када сам покушавао да провери пребацивање преко таласни облик (2СК3817) Оцедити и извор, кола добија кратак. Да ли сам изабрао праву компоненти? Ја сам помоћу 1Н5408 диода ..

1Н5408 не ваља - сувише споро, покушајте да нађете Сцхоттки диода, 45В 5А на пример, звучи као да сте нешто Везивати на кратко када покушате да погледате у ДС-у, проверите 0В ГНД вашег "обим није повезан преко Земље до погрешно поларитет вашег извора напајања. Поздрав, Орсона корпе.

Хвала вам Орсон, ја сам променио диода и сада раде у реду .. Али, ако сам ја постављањем индуктивних оптерећења као што су лампе кола добија најкраћем .. Могу да урадим са само отпора оптерећења .. Шта може бити проблем?

Можда меко почетак је потребно да рампе пвм од 0 - нормалног нивоа, ниска вредност индуктивности на излазу ће променити карактеристике конвертора снаге, па будите сигурни да имате довољно излаз капацитивност. Шта је ДЦ отпор индуктивно оптерећење? Ако је сувише ниска да ће можда покушати да превучете превише струје кроз своје коло и из вашег извора. Поздрав, Орсона корпе.

конвертор сада ради за индуктивно оптерећење и после сам променио индуктивности да тороидним језгра (раније је био рецтагулар гвозденог језгра) .. Хвала Вам на одговору. хвала ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back