СМАРТ КАРТИЦА Комплет за развој

A

ahlnus

Guest
Смарт картица Девелопер комплет (Издавач: Мацмиллан Цомпутер Публисхинг) Аутор (и): Скот Гутхери; Тим Јургенсен Ово је корисно књигу о смарт картица за програмирање. Уживајте са тим.

и то неки шематски дијаграм за већину људи користе паметне картице и програмера забаве картица Голд Цард сребра картицу и ... : Лол:

могао у реците ми шта р безбедносних стандарда у паметне картице. тхак Деепак

Може ли ми послати 1 техничке спецификације паметне картице, јер ми с планира да развије паметну картицу на основу апплицатион.и ће бити веома захвални ако било 1 могу да ураде за мене. захваљујући у Деепак

Може ли ми поклонити 1 5 бодова, тако да желим да преузмем СмартЦард комплет алата. тхак Деепак

Стоп постављањем бескорисне ствари само да би добили поене. То је сигуран начин да добијете упозорења, који ће скратити поена. ПРОЧИТАЈТЕ ПРАВИЛНИК!. Не морате указује да преузмете фајлове изнад. Користите "слободан огледало" везу. / Писоиу

Жао ми наметале имати времена да прође кроз правила ћу и да урадим одмах, тхак депак

имате идеју Абт ЛЦД Дисплаи на Смарт картици (мислим име тхецомпани који је то учинио пре него што ахлнус могао у молим вас дајте ми кратко идеју о томе.. тхак Деепак

овде је добра карика у Електрода о паметном картицом комуникацији: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц74254.хтмл [/ урл]

Ово је једноставан фунцард програмер ...

Условног приступа Модули (ЦАМС) је широко користе у дигиталне сателитске пријемнике. Ово је увод у познати макете од ЦАМС.

Који програмски језик је најкориснији у смарт картице. Могу ли да развије паметну картицу која може да идентификује препознавања гласа. Тханк

Шта се смарт картице? Шта људи говоре? Да ли је то као готовина картицу или нешто? Последњи пут када сам чуо за смарт картице је РАДИОСХАЦК реклама за неке краљ дебитне картице, свако може ЕНЛИГХТ ми молим вас?!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back