СМС-контролер ПИЦ16Ф84А

G

glide_07

Guest
Здраво свима потребна помоћ за мој пројекат смс контролер. Им користећи ПИЦ16Ф84А и Сони Ерицссон Т230. Мој проблем је како код програма ПИЦ-а за контролу разних уређаја и слање порука аларма у случају упада. Плеасе хелп ме ... ако имате програме као што то може да Вас деле .. хвала Ја прилогу дијаграм тока за мој пројекат .. ако вам треба моја кола ја ћу га послати .. Можете да се разликују мој дијаграм ако желите ... Надам се да чути од вас све то захваљујући ...

Надам се да линк ће вам помогну да пронађете нешто што вам је потребно, иако то није на енглеском језику можда, слике и визуелизацију ће учинити исто. [Б] [урл] хттп://ввв.електроника.ба/новости/ [/ урл] [/ б] [и] [/ и]

Захваљујући 4 везу .. Али тужно рећи сам добио главобољу анализирате .. хехе .. њене Океи Можда могу наћи енглеском језику за то ..

Хи! [УРЛ] хттп://ввв.електроника.ба/пројекти/ [/ урл] има неке пројекте са СМС-енглески опис

Хвала помидор .. Мислим да овом сајту занимљивије .. Да ли сте изградили исту врсту пројекта пре? [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 2 минута: [/ цолор] [/ сизе] Како о вама Леинахтан? Да ли сте изградили исти пројекат пре? Мислим СМС контролер.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back