СПАРТАН 3А Стартер Кит веза са лаптопом

T

technochrat

Guest
Поздрав свима, имам спартански 3А стартер одбор. Желео бих да знам који је један од испод 2 етходс биће бољи начин да га везивати за мој лаптоп (Без РС-232) амо дебаговање. 1.Усе РС-232 да на УСБ цовертор и повезивање са лаптопом. Надам се да ће имати конвертор Виртуал возача ЦОМ порта и тако могу да користим ХиперТерминал. 2.Усер УАРТ на УСБ ПМОД из дигилент на 6-пински конектор за проширење са ХиперТерминал и ВЦП возача. Свака помоћ је добродошла. Живели

[Куоте = тецхноцхрат; 1031041] 1.Усе РС-232 да на УСБ цовертор и повезивање са лаптопом. Надам се да ће имати конвертор Виртуал возача ЦОМ порта и тако могу да користим ХиперТерминал. [/ Куоте] То је генерално лакше и јефтиније. Дакле, ако се то чини "бетттер" за вас иде са тим. Ови конвертори УСБ/РС232 ће показати као виртуелни цомм порт како ви кажете, тако да би могао да искористи ХиперТерминал за то.

Једино да буду опрезни је да би прави РС232 интерфејс представљају напоне и до ± 25 В. Ако ово повежете директно на улазном пину ФПГА, што ће га уништити. Или нађу УСБ УАРТ конвертор са 2.5/3.3 В логичких нивоа (бих потврдити напоне са осцилоскопом, ако нисам био сигуран), или користите Дигилент ПМод ако желите да га играју на сигурно.

[Куоте = јоелби; 1031208] Једино да буду опрезни је да би прави РС232 интерфејс представљају напоне и до ± 25 В. Ако ово повежете директно на улазном пину ФПГА, што ће га уништити. Већ постоји на УАРТ РС-232 нивоа цовертор на спартанском одбора, тако да је већ збринути [цолор = "Голд"] [СИЗЕ = 1] ---------- Пост аддед ат 10.: 33 ---------- Претходни пост је био у 10:32 [/ сизе] @ ---------- мрфиббле [/ цолор] Хвала, ја сам узео своју реч за то .. и су ради дебуг интерфејс!.! :)

Иеп .. ако имате један ин изграђен. то је да користи ;)

[Куоте = тецхноцхрат; 1031434] @ мрфиббле Хвала, ја сам узео своју реч за то .. и да раде дебуг интерфејс!.! :) [/ Куоте] Драго ми је што је добио то радило. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back