СТМ32: могу да користе уграђене у боотлоадер да поставим свој код, али ништа се не дешава

A

allanvv

Guest
Направио сам таблу са СТМ32Ф103Ц8Т6. Сам успешно могу користити УАРТ за програм и верификовати на плочи флеш меморију са уграђеним боотлоадер. Али онда када сам ресетује и стартује блиц, ништа не ради. Мој код само Укључује / искључује ГПИО да сам мониторинг обима. сте проверили сам да спољни сат ради правилно (8МХз). Чини се да је по дефаулту користи интерни осцилатор, па сам покушао да га подесите тако да користи екстерни осцилатор од унцомментинг "# дефине СИСЦЛК_ФРЕК_ХСЕ ХСЕ_Валуе", али и даље се ништа не дешава на Ресет. Ево мог кода: [цоде] инт маин () {СистемИнит (); ГПИО_ИнитТипеДеф ГПИО_ИнитСтруцтуре, ГПИО_ИнитСтруцтуре.ГПИО_Пин = ГПИО_Пин_15; ГПИО_ИнитСтруцтуре.ГПИО_Спеед = ГПИО_Спеед_50МХз; ГПИО_ИнитСтруцтуре.ГПИО_Моде = ГПИО_Моде_Оут_ПП; ГПИО_Инит (ГПИОА, и ГПИО_ИнитСтруцтуре) ГПИО_ВритеБит (ГПИОА, ГПИО_Пин_15 , 1), док (1) {ГПИО_ВритеБит (ГПИОА, ГПИО_Пин_15, 1); ГПИО_ВритеБит (ГПИОА, ГПИО_Пин_15, 0);}} [/ цоде] Едит: Ово је са руком ГЦЦ 4.5.2. Пробао сам ово успешно тоолцхаин на СТР7 одбора у прошлости. Такође сам покушао са тоолцхаин ЦодеСоурцери, али још увек нема резултата.

можете пробати ово? РЦЦ_АПБ2ПерипхЦлоцкЦмд (РЦЦ_АПБ2Перипх_ГПИОА, омогућавају); ГПИОА-> БСРР = ГПИО_Пин_15; ГПИОА-> БРР = ГПИО_Пин_15;

Испоставило се да је у питању повезивач скрипту и покретање асемблерског кода. Покушао сам да онима који се користе у овим пројектима: [УРЛ = хттп://гандалф.аруби.уни-кл.де/авр_пројецтс/арм_пројецтс/индек_цортек.хтмл] АРМв7 Кора М3 примера [/ урл] и то перфектно.

Да ли сте се сетио да подесите тачно време и перипхиралс сат? Могу вам препоручити да погледате ова два блогу око сат подешавања, како за унутрашње и спољашње сат. [УРЛ = хттп://блог.ткјелецтроницс.дк/2010/02/стм32-интернал-8мхз-цлоцк-сетуп-роутине/] ТКЈ Електроника »СТМ32 - Интерна 8МХз сат Подешавање Рутинска [/ урл] [урл = хттп:/ / блог.ткјелецтроницс.дк/2010/02/стм32-оверцлоцкинг /] ТКЈ Електроника »СТМ32 - оверклокинг [/ УРЛ] Такође можете преузети мој пројекат шаблон, који обухвата неколико различитих подешавања рутине, што га чини много лакше Почните: [урл = "хттп://блог.ткјелецтроницс.дк/вп-цонтент/уплоадс/СТМ32_Темплате_05-12-10.зип"] хттп://блог.ткјелецтроницс.дк/вп-цонтент/уплоадс/СТМ32_Темплате_05- 12-10.зип [/ УРЛ]

Хи ТКЈ - Хвала, Ти линкови су корисни.

Велики:) Надам се ваш пројекат иде добро!

Једна ствар - зашто не наводе да радни такт када покрећете из интерни осцилатор је ограничен на 36МХз? Можете да подесите да се множилац 16к, а онда ћу покренути на 64МХз. Нисам могао да пронађем ништа у листу са подацима које има другачији макс фреквенције за интерни вс екстерни осцилатор. Такође у снабдевању тренутне стране, један од тестова они раде је за 64МХз интерни осцилатор.

Да, можете да подесите да се множилац 16к, али нисмо имали успеха са овим - СТМ32 добио нестабилне, или није ни могао да ради!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back