A
allanvv
Guest
Направио сам таблу са СТМ32Ф103Ц8Т6. Сам успешно могу користити УАРТ за програм и верификовати на плочи флеш меморију са уграђеним боотлоадер. Али онда када сам ресетује и стартује блиц, ништа не ради. Мој код само Укључује / искључује ГПИО да сам мониторинг обима. сте проверили сам да спољни сат ради правилно (8МХз). Чини се да је по дефаулту користи интерни осцилатор, па сам покушао да га подесите тако да користи екстерни осцилатор од унцомментинг "# дефине СИСЦЛК_ФРЕК_ХСЕ ХСЕ_Валуе", али и даље се ништа не дешава на Ресет. Ево мог кода: [цоде] инт маин () {СистемИнит (); ГПИО_ИнитТипеДеф ГПИО_ИнитСтруцтуре, ГПИО_ИнитСтруцтуре.ГПИО_Пин = ГПИО_Пин_15; ГПИО_ИнитСтруцтуре.ГПИО_Спеед = ГПИО_Спеед_50МХз; ГПИО_ИнитСтруцтуре.ГПИО_Моде = ГПИО_Моде_Оут_ПП; ГПИО_Инит (ГПИОА, и ГПИО_ИнитСтруцтуре) ГПИО_ВритеБит (ГПИОА, ГПИО_Пин_15 , 1), док (1) {ГПИО_ВритеБит (ГПИОА, ГПИО_Пин_15, 1); ГПИО_ВритеБит (ГПИОА, ГПИО_Пин_15, 0);}} [/ цоде] Едит: Ово је са руком ГЦЦ 4.5.2. Пробао сам ово успешно тоолцхаин на СТР7 одбора у прошлости. Такође сам покушао са тоолцхаин ЦодеСоурцери, али још увек нема резултата.