Свако може послати ми код за "Аналог синусног сигнала инпута Дигитал Оут"

C

cruzer2060

Guest
Поздрав свима свако може ми послати Верилог Цоде за конвертовање Аналогна синусни сигнал улаз на дигитални излаз. помози ми или да ми пошаљете Верилог код за то. Хвала, Црузер2060

С обзиром на ваше остале 4 порука можда исто тако добро да нам дају своје спецификације пројекта. То олакшава за нас да уради свој посао за вас. ;)

Здраво Мр.мрфлиббле, Хвала на одговору. Заправо то је Верилог задатак дао за мене. Имплементација [Б] аналогног на дигитални конвертор помоћу Верилог кодирање (посебно узимајући Син 2π аналогни сигнал) [/ б] мој ИД Е-маил [емаил] црузер2060@иахоо.ин [/ емаил] Тханкс, Црузер

[Куоте = мрфлиббле; 877077] С обзиром на ваше остале 4 порука можда исто тако добро да нам дају своје спецификације пројекта. То олакшава за нас да уради свој посао за вас. ;) [/ Куоте] Здраво Мр.мрфлиббле, Хвала на одговору. Заправо то је Верилог задатак дао за мене. Примена конвертора аналогног на дигитално кодирање (користећи Верилог посебно узимајући Син 2π аналогни сигнал) мој е-маил ИД [е] црузер2060@иахоо.ин [/ емаил] Тханкс, Црузер

Донт очекујемо одговоре у скорије време. Господин Флиббле је бити саркастичан. Обично идеја домаћи задатак је да то сами урадите!

Дајте саркастичан Респонсес то "уради свој домаћи задатак за мене молим те!" порука? Ја? Пропадне мисао!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back