Светло Диммер користећи нец6122 ИЦ протокола са пиц12ф629

R

Rizwan452

Guest
Ја радим пројекат за светло затамњивањем .. помоћу нец6122 протокола са пиц12ф629 у компајлеру КЦС Ц .. Да ли било које тело може да ми помогне .... молим вас пошаљите ми број ..

[Куоте = Ризван452] Ја радим пројекат за светло затамњивањем .. помоћу нец6122 протокола са пиц12ф629 у компајлеру КЦС Ц .. Да ли било које тело може да ми помогне .... молим вас пошаљите ми код .. [/ куоте] Када кажете да радите пројекат, мораћете да пишете кодове и можете питати било какве сумње ако их има. Ми смо сви овде да помогну, али, нажалост, не пишу Н слање кодова који је свој домаћи задатак. Д. Или можете узети стручну помоћ у пројекту упутства, или имају поглед на сличан пројекат "са даљинским управљањем прекидач одбора са вентилатором Затамњење" из [. УРЛ] ввв.унитед77.цом/пројецтс.хтм [/ УРЛ]. Живели

Хвала вам на суггестион.Ацтуалли сам покушавао пројекат за много дана .. био сам само у стању да светле ЛЕД, али није био у могућности да га трепћу са неким закашњењем .. Мислим да постоји неки проблем са осигурачима # ... Ја сам помоћу ове # Осигурачи НОМЦЛР, НОПРОТЕЦТ, НОВДТ, ИНТРЦ_ИО ови раде добри за сјајне ЛЕД диода, али нису га са неким закашњењем .. Овде сам користећи интерни осцилатор и ја желим сада да ли је било посебних веза је да се када се користи НОМЦЛР осигурач .. Радим пројекат са пиц12ф629 у ЦЦС Ц компајлер .. Угодити помоћ мене са оним што осигурачима морам да користим и са било којим посебним везе, морам да .......

[Куоте = Ризван452] Хвала вам на суггестион.Ацтуалли сам покушавао пројекат за много дана .. био сам само у стању да светле ЛЕД, али није био у могућности да га трепћу са неким закашњењем .. Мислим да постоји неки проблем са осигурачима # ... Ја сам помоћу ове # Осигурачи НОМЦЛР, НОПРОТЕЦТ, НОВДТ, ИНТРЦ_ИО ови раде добри за сјајне ЛЕД диода, али нису га са неким закашњењем .. Овде сам користећи интерни осцилатор и ја желим сада да ли је било посебних веза је да се када се користи НОМЦЛР осигурач .. Радим пројекат са пиц12ф629 у ЦЦС Ц компајлер .. Угодити помоћ мене са оним што осигурачима морам да користим и са било којим посебним везе, морам да .......[/ куоте] Ово може бити корисно као на пример [УРЛ] хттп://ввв.електроника.ба / 617/ир-лигхт-диммер-в1 / [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back