Свих дигиталних Делта-Сигма Модулатор за разломачки-Н ПЛЛ

K

kwooks21

Guest
Хи! Ја сам пројектовање дигиталног Делта-Сигма Модулатор за разломачки-Н ПЛЛ. Пројектовање МАСХ је страгхтфорвард, али сигле-петља је веома тешко за мене. Што се тиче једног петља, открио сам да дигитални код конверзије логика је потребна повратна информација путу. Такође, нашао сам папир који садржи детаље логику описа, али нисам могао да разумем да је јасно. И, желим да дизајн једном петља са мулти-битним квантизера. У овом случају, како могу да код повратних информација дигитални одељења? На пример, покушао сам да дигитални симулацију логике нивоу др Рхее је једном петља у Матлаб Симулинк ДСМ. Али нисам успео. Покажи ми пут молим ... Папир наслова ... 1. Смањена комплексност 1-битни високим редом дигитални делтасигма Модулатор за нисконапонске фракционог-Н апликације фреквентна синтеза 2. В. Рхее, А. Али и Б. Песма ", 1.1ГХз ЦМОС разломачки-Н фреквенција синтисајзер са 3б 3. реда Делта-Сигма модулатора," ИССЦЦ'00, пп 198 - 199. - Лако можете наћи 2. папир. Али за 1. један, морате да користите ИЕЕЕ икплоре.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back