Семафору програма проблема. плс помоћ

• Thread starter microelectronics
  • Start date
M

microelectronics

Guest
Ово је мој комплетан програм, ја сам у стању да га компајлира. али ја донт показати мој резултат на ДЕ1 плочи. ПЛС погледајте и указати на моје грешке / / Главна //************************************ ********************* / / * Аутопут Хви = Г = зелена, И = жута, Р = Ред * / / * цнрт = сеоском путу, Г = зелена, И = жута, Р = Ред * //************************************** ******************* модул саобраћај (улаз [5:5], СВ, унос ЦЛОЦК_50, улаз Ресет, сат, излаз рег [9:0] ЛЕДР, излаз рег [ 7:0] ЛЕДГ, излаз [0:6] ХЕКС0, ХЕКС1, ХЕКС2, ХЕКС3); рег [2:0] државу, нектстате, рег [9:7] = 0; параметар [2:0] С0 = 3 'б000; параметар [2:0] С1 = 3'б001; параметар [2:0] С2 = 3'б010; параметар [2:0] С3 = 3'б011; параметар [2:0] С4 = 3'б100 ; Приказује Б1 (, ЦЛОЦК_50, ХЕКС0, ХЕКС1, ХЕКС2, ХЕКС3), увек @ (поседге сат или поседге ресет) бегин иф (Ресет) стање

Љубазно Ако можете да елаборат о томе шта је ДЕ1 одбор може да могу да добију помоћ. Да ли је то ФПГА одбора? ВБР Лаксхман ПС: Ова аифра је од делује познато да један у књизи о Верилог Самир планиткар

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back