Сензори .... сензори .... сензора

V

vasia_uvi

Guest
Здраво ..... Ја сам студент електротехнике и морам да пројекат вештица укључују бежични сензор мреже у апартмент.И морају да користе следећим сензора: вибрација, дим, мирис, температура, влажност. Свако има документацију, шеме, сајтови о овом сензора морам производње технологију?, Не примери мануфацтурер.И су открили неке документације, али сам дид'т финдед о чему мирис сензора. Хвала пуно.

[Куоте = васиа_уви] Здраво ..... Ја сам студент електротехнике и морам да пројекат вештица укључују бежични сензор мреже у апартмент.И морају да користе следећим сензора: вибрација, дим, мирис, температура , влажност. Свако има документацију, шеме, сајтови о овом сензора морам производње технологију?, Не примери мануфацтурер.И су открили неке документације, али сам дид'т финдед о чему мирис сензора. Хвала пуно [/ куоте] Како то мислиш по мирису сенсос.

Хммм ... са мирисом сензора мислим сензор вештице може да реагује на концентрацију Метхан гаса и других субстанцес.Фор пример ... у соби ... где доста људи ради, када ваздух је постао ирреспирабле вентилатора је долазе у функцији. Жао ми лоше енглески .... Тражио сам мирис сензор ... али ја дид'т наћи доста документације:.. (Ја такође треба документацију и шеме за темепратуре сензор, влага, вибрације и дим Захваљујући Ево шта Ја финдед о мирису сензор

Жао ми је .... Хтела сам да кажем гаса сенсор.И су пронашли гасни сензор: [б] НАП-11АС [/ б] која је осетљива на различите гасове, укључујући алкохол а посебно веома осетљиве на непријатне мирисе, као што су водоник сулфида. Овај сензор се користи као сензор квалитета ваздуха за ваздух пречистачи, освјезиваца зрака, као и контролу уређаја за аутоматско вентилаторс.Бут нисам нашао неке шеме или доцументатион.Анибоди може да ми помогне?

Здраво, на форуму Хоби кола има веома сличне теме, молбе изгледају на њему.

Ја сам цео круг даигарм ам мене, ако у је потребно.

АБТ светлосних сензора и сензора температуре, неки туториали ће бити доступан на моју књигу мог искуства у Аутономној РОБОТИЦС То је бесплатна књига. Можете га добити од Иахоо група-бооксбибибин [урл] хттп://гроупс.иахоо.цом/гроуп/бооксбибибин/ [/ урл] Бибин Џон [урл] ввв.бибињохн.тк [/ урл]

Имам малу промену у сензору дистрибуције. Морам да користим нови сензор у мом пројекту: влажност, вибрације, дим и гас. Влажност сензор се користи за детекцију поплава. Вибрација сензор се користи за детекцију високим вибрацијама .... као земљотрес. Дим сензор за детекцију дима. Гас сензор за метан гас или други "домаћи" гаса (нпр. у кухињи). Овај сензор комуницирају бежично са 2 вентила електро: једна за воду и други за гас.И имају 2 предајнике и пријемнике 2 са 2 канала сваки вештице => 4 канала. Мој вибрација сензор се састоји од 2 плоче од метала вештице када је вибрација на И осе контакт затворен и предајник наоружани и пријемник је затварање електро вентила. 1) Како да с. вибрација да осетимо и на Кс осе? 2) кола вештице бројеве контакти вибрација С. и када су, на пример, 5 контакте у 10 секунди ТКС је пренос за пријемник. 3) Имам оптички сензор дима АПОЛЛО ПТ. нема. 55000-300 АПО.Анионе зна како могу да се повежем овај сензор је неко схематски? Хвала на време знам да је драгоцено ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back