Сензор за кишу (ПИЦ употреба)

G

grkmr

Guest
Здраво свима, ја сам одговоран за изградњу сензор кише уз помоћ програмирања ПИЦ-а. Међутим, ја не знам у којој фази да треба да га користе. Пројекат је једноставно откривање воде и покретање мотора користи податке који долазе од сензора. Планирам у основи такав коло: Вода ---> Сензор ---> ПИЦ-а ---> (појачало ако је потребно) ---> Мотор Главни проблем је у томе што ја не знам коју врсту кода би требало да користим у ПИЦ-а, шта је сврха ПИЦ-а? Хоће ли радити као ДАЦ (дигитално аналогни круг)? Хвала!

Здраво, Шта је тип сензора треба да користите? Ако нема логике да манипулише, нема потребе да користи ПИЦ-а. Можете да се повежете директно са сензора појачало фази. Као "Ако пада киша", онда "Почетак мотор", ако је то једино што треба да урадите ПИЦ-занемаривања. Хвала вам,

Мислим СГС Тхомсон (СВ), можда оно што жели. Молимо Вас да проверите [урл = "хттп://ввв.датасхеетцаталог.орг/датасхеетс/70/69717_ДС.пдф"] лист са подацима о Л4620 [/ УРЛ] чип.

Заправо Л4620 је само фиксна сензор нивоа. Морате да користите КТ300 из Атмел или чак око 3 електроде клизач да прецизно мерење нивоа воде.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back