Сензор слике буке дефинисање и мерење

R

rficdesigner

Guest
Поздрав свима, Имате ли идеју буке дефиниција и мерење за ЦМОС сензор? Колико ја знам, да пронађу РМС буке сензора слике, ми ћемо добити Н вредности узорку од излазни сигнал пиксела у, онда израчунати стандардном извођење ових узорака => РМС буке. Јесам ли у праву? Имате ли идеју молим вас делите?

То је тачно, колико ја знам. Такође мислим стандардна девијација = РМС буке вредност под условом Гаусовог шума. Кеитх.

Имате ли предлог за мерење буке слике сензора очитавања ИЦ? који инструмент погодан? Као што сам често, добијам Н узорака и онда израчунати ручно стандарда извођења. Проверио сам комерцијални МЗ шума. Чип ради како треба. Међутим, његова РМС буке је много већи од вредности у приказу листа са подацима. Ја не могу да схватим шта је разлог? Било који идеја?

То није уређај који сам икада покушали да оценимо буке. Међутим, сам направио доста буке мерења аналогних кола и то је тешко постићи лист са подацима цифре јер је веома зависна од изглед и буке из напајања, итд То може бити корисно ради Фуријеова трансформација буке да ли постоје никакве посебне фреквенције представити, пре него што буде случајна. То би могао бити изазван спреге сатова у аналогни кола. Кеитх.

Хвала Кит. Изгледа да се добра идеја.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back