Сервис за кориснике Белинеа 101725 за уметност број 111707

A

AlbiDartanan

Guest
Имам проблем са Белинеа 101725 111707 уметности бр. Цео проблем је у томе што "Неон Лигхтс" позадинско светло не ради. ЛЕД трепће као да је на власти безбедном режиму. Све остале Сенс да пчела реду (после одређене ротације на светлости се види све на монитору - благо) има 2 ПЦБ-а: ИПХС4Л рев. 1,7 (ИПХС4Л17) Хансол модел: Х750 03 Рев сам покушавао да пронађе неке Сервис приручника за овај монитор типа (и Сервис за кориснике за сваки ПЦБ у овај монитор), али ја не може да пронађе све бесплатно.

[Куоте = АлбиДартанан] Имам проблем са Белинеа 101725 111707 уметности бр. Цео проблем је у томе што "Неон Лигхтс" позадинско светло не ради. ЛЕД трепће као да је на власти безбедном режиму. Све остале Сенс да пчела реду (после одређене ротације на светлости се види све на монитору - благо) има 2 ПЦБ-а: ИПХС4Л рев. 1,7 (ИПХС4Л17) Хансол модел: Х750 03 Рев сам покушавао да пронађе неке Сервис приручника за овај монитор типа (и Сервис за кориснике за сваки ПЦБ у овај монитор), али ја не може да пронађе све бесплатно [/ куоте] Здраво АлбиДартанан овде. идете: Д Кинд Регардс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back