Серијске комуникације без ХиперТерминал

• Thread starter gomathigururajan
  • Start date
G

gomathigururajan

Guest
Помози ми да пишем АЦ код за пренос и пријем података са серијског порта комуникацију (РС232 протокол) са АРМ7 ... Не би требало да користе Хипер Терминал за пренос или пријем података .. Можете ли ми помоћи ...

Не можете да користите ХиперТерминал било који начин ...... Зашто не погледати у АПИ-документацију која вам омогућава да комуницирају преко УАРТ. Не мислим да треба да користите у сигнале ДТЕ, РТС-а и сл интерфејс дијаграм: АРМУартМАКС232ПЦ (ЦОМ1): приказ података на ХиперТерминал. Срдачан поздрав Санни

шта у тачно желе да ураде .. без тога инфорамтион нико неће бити у могућности да помогну у из адекватан начин ..

Здраво БурнОут_тесла морам да пишем код за АРМ7 користе РС232 протокол (серијска комуникација) не би требало да комуницирају са хипер терминалом за пренос и пријем података са хипер терминала. Имам користи АПИ за повезивање са АРМ7. Шта треба да упути на ову .......

Ваш захтев није јасно: (Елаборат више у циљу да вам помогну - Амр.

[Куоте] не би требало да комуницирају са хипер терминалом за пренос и примање података из Хипер терминала [/ куоте] Дакле, може да комуницира са хипер терминалом или не? Можете бити јасније? Који крај имате проблема са АРМ или ПЦ?

Надам се да ур користећи АПИ-ја са ПЦ краја за предњи крај софтаваре или је то од Ур АРМ цомиплер ..? Ако је са ПЦ краја у имати додати фајл ДЛЛ за ЦОМ порт .. Молим вас објасните Ур примену у детаље, тако да можемо водич у правилно ...: Д

ако у донт желите да користите Виндовс хипертеминал можете користити терминал програма Бреј +. само гоогле га и у наћи ћете да. Други метод је написати програмски интерфејс користи Ц или вб.нет. касније је много лакше ...

... Сугестије форума чланове сипа у, без оп, давањем јасних рекуиремнт. ако стручност чланова правилно користи плакат може уштедети време и новац. сризбф 19тхмаи2010

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back