Серијски излаз ГПС = "<0> <0> <0 >..."?!?!?!?!

M

ma_ok36

Guest
Серијски излаз ГПС = "..." Шта треба да урадим ????????: Сад:

Који ГПС-? Молимо Вас да га за 2 до 3 сата и задржати антена испред прозора да се суочи са ведрим небом ..... Вас излазни приказ це аутоматски доћи ....

Паника! Озбиљно, ако ти видиш низ знакова на свим то значи да серијска веза у реду ради тако да је проблем са подешавањем ГПС модул. Потребно је да нам кажете више о томе да дијагностикују проблем. Бриан.

ГПС иде на стања мировања и када је укључен потребно много времена да се синхронизује са сателита и складиште долазне податке у своју флеш меморију пре него што је давање кориснику ... ГПС иде на спавање режим ако 1.. ГПС не користи за дуго времена (искључен за континуирану 3 дана и више) 2. Хладног старта је започет. 3. То је наоблаку и ГПС покушаја да се Синхронизација са сателита и часовници ... Донт брините .. нема ништа лоше у ГПС .. Али, времена за податке у ГПС-зависи од тога колико брзо флеш меморија преко написано .. зависи од модула ... нека траје 2 до 3 сата ... нека траје мање од тога .. нека узме скоро пола дана .....[ цолор = "сребра"] [сизе = 1 ]---------- порука додати 13:29 ---------- Претходни Пост је у 13:28 ----------[/ сизе] [/ цолор] Да ли се симбол $ следи неки текст потом 0 0 0 ....... на прозору терминала ?????

је ГПС-кола нетачно [ЦОЛОР = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 09:03 ---------- Претходни пост је био на 09? 00 ---------- [/ сизе] [/ цолор] не! само "

Ништа лоше у колу, док се не добије излаз у року од неколико сати ОС моћи НА .....:) Донт брините .. ГПС ће радити ... [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 13:42 ---------- Претходни пост је био на 13 : 33 ---------- [/ сизе] [/ цолор] ће исправити, али можеш ли објавити снимак пуцкање у одговор ГПС ... Да ли сте видели излаз у ХиперТерминал или било који други софтвер? положио сам софтвер у зип фајл по имену унав .. молим вас, покушајте са тим и ... када користите га затворите све прозоре серијски користе тај ЦОМ порт .... [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад125778.хтмл [/ урл]

Да, добијам излаз, али излаз је само "" а не нешто друго! Овај излаз је преузет из "терминала" софтвер и "Хипер Терминал", не постоји излаз. ЦОМ порт везу са ГПС може бити лоше?

Шта је брзина преноса? његов подразумевани 4800 ... Колико сати сте га држати на? да ли сте пробали са унав фофтваре да сам у прилогу у претходној линк тема ..... И ја сам се излаз као 0,0, али добија исправити после 5 до 6 сати укључења ..... Проверите када успоставите везу антену .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back