Серијски пренос података у Ц + +

S

silver

Guest
Може неко објасни ми како да програмирате серијски порт са Ц + + хвала

Хи ...... У могу да шаљу податке на серијски порт користећи "оутпортб" команду ...... Ја сам урадио у Турбо Ц + + компајлер ......... Такође сам аттатцхинг фајл са називом Повезивање серијски / РС 232 порта .... она садржи све информације потребно да знате о серијски порт за пренос садржи Ц + +-кодови за то ..... .... Надам се да ово решава Ур проблема:). за правилну синтаксу отворена Турбо Ц компајлер и пронађу оутпортб у помоћи .....

Здраво, сребрна претражују Гоогле за 'Рамон де Клајн цсериал'. Користио сам му серијски класе са добрим резултатима.

серијску комуникацију је веома лако, јер не морате сваки возач само користите РеадФиле, ВритеФиле.

једноставно користите Виндовс АПИ-ја ако програмирања у Виндос. Ако тражите у Гоогле можете наћи многе везе и примера за серијско програмирање порта. Бие.

Здраво момци Пре свега хвала на пажњи Да ли постоје цомпонет за РС232 комуникацију за Борланд Ц + + Буилдер Захваљујући

Здраво момци Пре свега хвала на пажњи Да ли постоје цомпонет за РС232 комуникацију за Борланд Ц + + Буилдер Захваљујући 8О

можете користити Ацтиве-Кс као мсцомм из МСДН Либрари ...

[Куоте = црвена] Да ли постоје цомпонет за РС232 комуникацију за Борланд Ц + + Буилдер [/ куоте] Да, постоји много, идите на Делфи Суперпагес. Више волим да користим Гоогле да га пронађу. У сваком случају, постоји "асинц32", што довољно добар да се баве. Можете да га користите веома еасли.

Заједнички начин да то урадите серијски пренос из прозора програма је да се користи Вин32 АПИ-ја. У суштини сте: употреба ЦреатеФиле () да бисте добили руковање на серијски порт, онда користите ДЦБ структуре ([урл] хттп://мсдн.мицрософт.цом/либрари/ен-ус/девио/басе/дцб_стр.асп [ / урл]) да бисте подесили брзину преноса, итд Овај метод ће још радити под оперативним системом Виндовс 95. Вероватно је и најбржи начин да то урадите јер не захтева никакав средњи длл, АцтивеКс контроле, итд да то уради. - [Цолор = ред] Јаисон [/ цолор]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back