Сет Топ бок развој користећи Ц у Линуку

J

john2020

Guest
Потребна ми је помоћ у развоју Сет Топ Бок помоћу Ц у линук. све линкове или књиге или соурце кодови, ће бити од помоћи.

Хи јохн2020, Уколико сте већ пронашли документацију или књиге о СТБ развоја користећи Ц, обавестите ме такође. Хвала.

Такође је потребно основе о томе да сте га делите?

[Куоте = јохн2020; 629200] Потребна ми је помоћ у развоју Сет Топ Бок помоћу Ц у линук. све линкове или књиге или изворног кода, ће бити од помоћи [/ куоте] Који део сет-топ-бок сте развијали. Апликација? Кернел и драјвер? Ако се развијају кернел и драјвер онда сте на погрешан начин. Пошто Хардвер продавац требало да вам дају БСП за њега. Ако сте развијали апликативног софтвера онда не разликује од било ког другог развоја софтвера. Продавац мора да ти обезбеди Линук-СДК за платформу. Ви само треба да пратите неколико смерница. Узгред Ако је Андроид заснован онда можете пратити било који Андроид апплицатион девелопер водич и бити срећан.

Хвала за одговор блуехоле, под "Сет Топ Бок помоћу Ц у развоју линук" Мислим РТОС (Реал Тиме оперативни систем), као и функције доступне са да додате или уклоните, на пример желим да промените мени Сет-Топ-Бок и додате још један канал за сортирање тип или уређивање уклонити или преименовати функцију.

[Куоте = мкртицх.назариан; 897789] Хвала за одговор блуехоле, под "Сет Топ Бок помоћу Ц у развоју линук" Мислим РТОС (Реал Тиме оперативни систем), као и функције доступне са да додате или уклоните, на пример желим да промените мени Сет-Топ-Бок и додај још један канал за сортирање тип или уређивање уклонити или преименовати функцију [/ куоте]. У том случају вам се само изменом УИ. Ви не морате бринути о ниском нивоу ствари. Генерално продавац мора да вам обезбеди СДК. Чак не морате да видим оне ако је потребно да промените изглед менија и менија за унос имена. Довољно је пронаћи неки КСМЛ фајл типа који заправо контролише те ствари. Претпостављам да користите Кт на СТБ или можда ГТК ВебКит. У оба случаја имате КСМЛ датотека контролише УИ. Основни број треба да буде написан у Ц / Ц + + / јава мада.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back