Синопсис ДЦ Питање Библиотека

S

sampham04

Guest
Здраво, У Синопсис ДЦ Покушао сам анализу и разради два фајла сам овако: анализирају-ф Верилог либ/ГСЦЛиб_3.0.в анализира-Ф Верилог срц-Тројан-фрее/уарт_сцан.в разради УАРТ али сам се ове опомене: Информације: Изградња "удп_мук2" дизајн. (ХДЛ-193) Упозорење: Не могу да пронађем "удп_мук2" дизајн у 'Рад' библиотеку. (ЛБР-1) Информације: Изградња "удп_дфф" дизајн. (ХДЛ-193) Упозорење: Не могу да пронађем "удп_дфф" дизајн у 'Рад' библиотеку. (ЛБР-1) Упозорење: Дизајн "УАРТ" има '3 'нерешено референце. За детаљније информације, користите "везу" команду. (УИД-341) Знам да удп_мук2 и удп_дфф су примитивци у либ/ГСЦЛиб_3.0.в тако да не разумем зашто они не могу наћи. Да ли треба да другачије анализу фајла? Или је то упозорење да ми једноставно могу да игноришем? Хвала!

Библиотека примитива (И, ИЛИ, НЕ, ДФФ ...) треба да буду у Либерти (либ.) Формату. Мислим да вам је потребно: - скуп ГСЦЛиб_3.0.либ као линк_либрари - не анализирати ГСЦЛиб_3.0.в

Разлог сам да анализирају ГСЦЛиб_3.0.в фајл је зато уарт_сцан.в фајл који сам је синтетисан у Цаденце. Све библиотеке примитивци који Цаденце користи се у ГСЦЛиб_3.0.в фајл. Користећи овај фајл нормално (и, или, не, ДФФ ...) примитивци који се користе у датотеци уарт_сцан.в се може наћи, осим за УДП-а који сам поменуо раније.

РТЛ компајлера (из Цаденце) је такође потребно либ. Фајл за синтезу.

Право, мислим да ко год синтетизовани кола у Цаденце користи либ. Фајл, али сада покушавам да искористим ову Цаденце синтетишу код са Синопсис алата сам јер сам упознат са ритам. Лице које библиотека у Верилог кода, тако да дефиниције модула који Цаденце користи нису доступни. Ја само имам проблем да корисник дефинише примитиве у библиотеку која Дизајн компилатора гледа. Постоје дефиниције модула који дефинишу сви андс и ОРЦ користе, као и анализом либ/ГСЦЛиб_3.0.в фајл те дефиниције могу се користити у уарт_сцан.в фајл у дизајн компајлера. Из неког разлога, за разлику од модула у ГСЦЛиб_3.0.в, кориснички дефинисани примитивци нису додати као дизајна у библиотеку, тако да они могу наћи, а разраде уарт_сцан.в.

Разумем твој проблем, али ДЦ потреба времена и функционалне информације из либ.. Чак и ако некако наћи удп_мук2/удп_дфф Верилог изворног кода не можете да синтетише ваш модул или да анализу тајминга или моћ анализе коришћењем једносмерне струје. Верилог датотека не садржи све потребне информације. Покушајте да пронађете ГСЦЛиб.либ унутар Цаденце инсталирати директоријуму.

проверите да ли тражи путеве има * овде * означава све дизајну библиотеке које сте анализирали.

Дакле, ако нађем да је либ. Фајл са временом и моћи анализа информација тада сам само укључите да у библиотеку и да ће радити? Да ли бих га само анализира да га укључе у библиотеци или морам да користите неку другу команду? Имам СДФ. Фајл који је тајминг информација, али мислим да ће линк_либрари само да дБ. Фајлове.

. Да бисте креирали датотеку дБ вам је потребно: 1. Отворен ДЦ 2. реад_либ гсцлиб.либ 3. врите_либ гсцлиб-О гсцлиб.дб Да га користите поставите таргет_либрари гсцлиб.дб скуп линк_либрари {*} гсцлиб.дб

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back