Синопсис Звезда-РЦКСТ проблема

L

letitwork

Guest
Здраво свима, Ми покушавамо да покрене Звезда-РЦКСТ на мешовитим сигналом распоред који садржи дигитални стандард ћелије које нисмо под условом пуне распореда за. односно поли слој недостаје. Желимо Звезда-РЦКСТ на само игнорисање стандардних ћелија, али не ради. То је спречава Звезда-РЦКСТ од успешно вађење и бацк-обележавање наш дизајн. У Стар-РЦКСТ, сам поставио на одговарајући начин "СКИП_ЦЕЛЛС" команду, али се у извештају фајл каже: **** УПОЗОРЕЊЕ: СКИП_ЦЕЛЛС листу чланова "стд_целл_но_поли" није једнакост тачка и да ће бити игнорисани. **** Резултат издвојена листа веза је је спљоштен стандардне ћелије и недостаје дигитални транзистора. Да ли је ико други икада видели ово? Било која идеја како да га поправи? Хвала много унапред!

Да ли користите Калибар ЛВС-уређај за одсисавање (излаз треба да буде АГФ) или користите Херкулес ЛВС за уређај-екстракције. (Излаз КСТР Погледај МВ). Оно што мислим "вађење", ту је уређај екстракцију да створи коментарима базе података (укључујући и ЛВС). Не паразитске екстракција.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back