Синопсис дизајн компајлера

A

Aggieland

Guest
У Његовом Имену Здраво, ја покушавам да ретиме мој пипелинед података пут. Мој проблем је после ретиминг морам одвојено потрошњу сваког гасовода фази. Постоји ли начин да сам може аутоматски наћи потрошњу струје сваке фазе? Плеасе Хелп ме. Поздрав;

Али зашто желите да се измери власт на одређеној фази? Док једна инструкција извршава у једној од фаза, друга упутства су приказују у другим фазама у исто време и све троши снагу. Не видим поенту да погледа на власти у једној фази када се то ради у плану.

Проблем је сам користио сат ГАТИНГ и ја могу искључити једну фазу, док нема података за то. Дакле, у том случају потрошња ће бити мања. Морам да знам моћ сваке фазе гасовода за израчунавање снаге сачувати са сат ГАТИНГ

али ако постоји подаци, не можете да онемогућите сат, зар не? То је најгори сценарио и ако измерите сат са инвалидитетом сат, што може или не може да се деси у реалном раду, број снага це бити превише оптимистичан. У сваком случају, покрените симулацију са ВЦД-ом и на тај начин, можете да контролишете податке ако желите да онемогућите или омогућите сатове.

Али како могу да измери потрошњу енергије сваког гасовода сцени?

то је типично снага анализа протока са ВЦД и симулатор.. Могу се кладити да нећете бити у могућности да одредите степен цеви да измери снагу за будући нико не такав метод за мерење снаге, али можете контролисати податке у ВЦД-ом. Што последично може да онемогући другу фазу цеви које нисте заинтересовани

Ми имплементирала нови проток у оквиру наше компаније да користи каденцу НЦ-Сим/ИЕС са нечега што се зове Снага Профилисање. Заједно са динамичким симулацији, можете да урадите симулацију снаге и "гледамо" Потрошња струје преко гасовода фазама. Међутим, извештавање просечну моћ није могуће, али ако се добро разумем, ваш циљ може да се измери високе делове снаге и равнотеже је преко цеви фазама, које ћете моћи да урадите преко овог тока енергије Профилисање или апликације. Разговарајте са вама Цаденце АЕ и они ће моћи да покажу профилисање напајање са ИЕН. Један од њихова АЕ-а у Азији нас поставили са овим протоком за нас. - Адам

Имамо врхунски ниво симулатор који нам каже тачно када је сат усмјерника фаза и ми се трудимо да се израчуна користећи моћ дизајна компајлера. Имамо РТЛ код за наш дизајн. Ја знам да користите ВЦД-ом. За напајање процена ће бити прецизнији, али ћемо покушати да израчунамо снагу сваке фазе гасовода после увођења гасовода. У овом сценарију дизајн компајлер користи вероватноћу 0.5 за сваки сигнал буде "0" или "1".

У реду, ако сте били, ја бих то урадили. Све ћелија има моћ лук у библиотеци и сам пронаћи начин да се потрошња енергије из сваке од свих ћелија које припадају гасовода заинтересован сам, док ради симулацију. Прво, писање скрипт (ДЦ, Перл, Питхон .... Вхатевер Воркс) за издвајање све инстанце одређене између флопови. Друго, добијање прелаза пута и капе на свим мрежама које припадају датој фази цеви и гледајући снаге лук да добије снагу једни од ћелија које извађеним и саберете их сваки циклус. То је потрошња само из одређеног цеви фази. Хтео мислим да би требало да буде команда да добијем број напајање за појединачну пример. Ако не имати један, рекао бих написати скрипту да се пута у транзицији и капа на свим мрежама у фази дају цеви и консултују се са напајања лука у либ да би добио број за напајање .. И понављам ово за све инстанце и сумирамо их ..

Дошли смо са овом идејом. Можемо Нанесите ГАТИНГ сата нашим регистрима и након ретиминг (или можда пре ретиминг) можемо искључити све регистре свим фазама већ једном тренутку. На овај начин потрошња енергије од свих регистара у фазама и цомбинатионал логике после тога ће бити нула учинити да без транзиције у сигналима, на тај начин само једна фаза ће трошити снагу. мислите да је валидан начин? Такође, ако постоји начин или инструкција које може да израчуна снагу свакој фази без радиш то може неко да ми помогне да га нађем?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back