[Синтеза] Ареа ограничења

D

dmitryl

Guest
Здраво свима, За Логиц синтезу, постоји осећај да дефинише ограничење области, који ће бити другачији од '0 '? Хоће ли то помоћи у затварању регулисање времена? Колико се ја сећам, алат прво радити на оптимизацији тајминг па тек онда на крају ... Да ли флоорплан обично ради пре или после логике синтезе? Хвала!

Површина препреке алатка даје мању површину. То не помаже у испуњавању тајминга. Алат не упсизинг и бафер убацивање на састанак тајминга, то ће изазвати повећање области. Да задовољи тајминг је увек први приоритет за алат. Флоорплан је нормално после синтезе. Али ако радите физичке синтезу онда флоорплан се уради пре синтезе. Пхисицал Синтеза је место где синтеза проток користи своје знање о физичком изгледу и времену циљне уређаја у циљу постизања минимума коришћење простор на потребном брзином. [Урл] хттп://ввв.цсе.унл.еду/ ~ сетх/990/Пубс/Вхат% 20Ис% 20пхисицал% 20синтхесис.пдф [/ урл]

Како би флоорпланнинг / распоред да се уради пре него што логички синтезе без знања броја ћелија и успомене реализују у РТЛ кода?

Прво што морате да урадите нормалан синтезу и направите флоорплан. Онда овај флоорплан ће бити дат као улаз физичког синтезе.

Да ли не-реалан простор ограничење (рецимо 'мак_ареа 0') имају негативан ефекат на тајминг затварања? Ако ово није цсае, зашто онда увијек не дефинише 0 простор за синтезу? Када и зашто је започела израду смисла? Хвала!

Време је увек први приоритет алата преко области .. само једном тајминг је упознао почиње опоравак према власти простор ИИ. Чак и ако сте га поставили на "0" да ли верујете да је могуће .. НЕ .. Исти смо још увек на окружењу цурења струје као 0, али тај није могуће. Његова је само начин да кажете алате да иде пуном гасу товеардс агресивнију оптимизацију. Такође мак_ареа као ограничење се не прихватају Цаденце алата из мог знања, али Синопсис га узима добро. То је више или мање једноставно лопта-парк цифра која је израђен у зависности од величине расположивог језгра као ограничења

"Мак_ареа 0" - оно што је њена аналогија за Цаденце алата?

Као што сам раније поменуо колико је мени познато он нема ништа да схвати / прихвати тај термин / конструишу Они ахве различите начине да уштедите простор и тврде свега, њихов енгине треба да урадим као део глобалне синтезе која они нуде и ја смо га видели направити добар посао у већини случајева. Ако погледате други начин никада неће бити мак_ареа 0 или било који број који сте поставили - шта логика / функција постоји у РТЛ мора бити мапирана логичких капија. Да бисте добили реалну нумебр ово - по мени рекуриес доста суђења

[КУОТЕ] ово флоорплан ће бити дат као улаз физичке синтезу [/ куоте] Шта је обузда долази из Флоорпланинг до физичког синтезе? Површина? Геометрија? Како треба да дизајн буде ограничен на одређену област? Да ли Флоорпланинг такође укључују П & Р? Шта је излаз / резултати Флоорпланинг? Шта подноси / ограничења под условом да од Флоорпланинг алате за Синтеза алата? Који формат информација (СДЦ, други)? Зашто је толико важно да урадите Флоорпланинг у пре Логиц Синтхесис?

Синтеза може да се уради без флоорплан такође. Сада ДЦ подржава ДЦ топографских синтезу са пласман детаљима.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back