Скалирање хардвера цртежа у ДрафтСигхт

S

SherpaDoug

Guest
Ја сам покушава да користи ДрафтСигхт да привуче неке механичке хардвер за мој ПЦБ-а. ДрафтСигхт је СолидВоркс бесплатан 2Д клон АутоЦАД-а. Ако одем у МцМастер.цом и да двг или. ДКСФ цртање. Од завртња (МЦМ # 99306А624 на пример) вијак долази сразмерно 0.7 к величине. Дужина завртња позвао на цртежу је 1 "дужине завртња коришћења ДрафтСигхт димензију алат 0.7." Ако сам скали цео завртањ од 1/0.7 = 1.42857 димензију алат сада каже да је 1 ", али текст у цртежу магично промена у 1.429 "Да ли постоји било који начин да помири два? Да ли морам да обришете све МцМастер димензија, размера део, и да нове димензије? Су МцМастер цртежи лажне? То га чини веома тешко направити цртеж из увозних делова. ПС Само сам покушао на другом рачунару са стварним АутоЦАД и то чини исту ствар. Дакле, било МцМастер има лоше цртежа, или сам некако збуњен ..... ППС Око половине МцМастер-а 3 / 8 "к 1" хек завртња (различитих стилова) су праве величине у цртежи, неки су превелике, а неке су премале. Претпостављам да је потребно да проверите сваки део увозите и поправити лоши :-(

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back